- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Autós kamerák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Asztrofotózás
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Van még 1-2 ilyenem most frissen készülnek egyébként, start 3-2-1-GO ez még a jobbik eset ami a képen látható, mert volt már, hogy 3-an hátulról már alám kerültek, mert alám jöttek rajt közben, hisz ugye ők már mennének
Tuti nem én laggolok meg hasonlók, mert mások is állnak még épp GO van, eltelt időt nézzétek Overall Time még el sem indult a játék, de már az 5. helyről induló játékos legalább 1sec ideje elindult...Docci: laptop és nem egy erőmű a Mobility HD5470, meg így legalább mindig 100FPS felett vagyok, meg vagyok már akkora mazoista, hogy 800x600-ba vissza rakom a gémet és abalakba nyomom, mellette meg másik kis ablakba filmet nézek, néha rápillantok a játékra főleg mikor nekem jönnek, de többet figyelem a filmet
Csak így nyomom random a versenyeket és már nem érdekel hányadik vagyok... csak nőjön a REP mennyiség meg a kassza és sz.rok az egészre... 1 verseny átlagba kapok 700-800REP-et meg 1000pénzt, 1 LVL szint kb. így 100 verseny meg ugye minél nagyobb szint jön annál több REP kell 1 szinthez... 35-re gyúrok és Corvett-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Sorozatok
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest