Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Van még 1-2 ilyenem most frissen készülnek egyébként, start 3-2-1-GO ez még a jobbik eset ami a képen látható, mert volt már, hogy 3-an hátulról már alám kerültek, mert alám jöttek rajt közben, hisz ugye ők már mennének
Tuti nem én laggolok meg hasonlók, mert mások is állnak még épp GO van, eltelt időt nézzétek Overall Time még el sem indult a játék, de már az 5. helyről induló játékos legalább 1sec ideje elindult...Docci: laptop és nem egy erőmű a Mobility HD5470, meg így legalább mindig 100FPS felett vagyok, meg vagyok már akkora mazoista, hogy 800x600-ba vissza rakom a gémet és abalakba nyomom, mellette meg másik kis ablakba filmet nézek, néha rápillantok a játékra főleg mikor nekem jönnek, de többet figyelem a filmet
Csak így nyomom random a versenyeket és már nem érdekel hányadik vagyok... csak nőjön a REP mennyiség meg a kassza és sz.rok az egészre... 1 verseny átlagba kapok 700-800REP-et meg 1000pénzt, 1 LVL szint kb. így 100 verseny meg ugye minél nagyobb szint jön annál több REP kell 1 szinthez... 35-re gyúrok és Corvett-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest