Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SyMbioTe

Ármester

Na, hamár leárazták, megvettem Steamre a gamet. :D (sajnos nem figyeltem, hogy csak 1 euróval drágább a Palace, így a sima lett)

Korábban már kipróbáltam Game Pass-ban ha jól rémlik, akkor sem tűnt rossznak, és pár óra játék után összességében továbbra is bejön, két dolog van ami azért zavaró:
    Egyik a pénz, mert bár elején vagyok (week 1), de az látszik, hogy nagyon lassan jön, új kocsira esély sincs kb. De ahogy látom arra a modolás megoldás lehet.

A másik a rendőrök. Anno a Heat-el nekem ez volt a bajom, brutál agresszívak, és 5-ös szinten kb esély nincs meglépni. Ha meg is lépek, fix, hogy nem jutok el garázsig. (tegnapi példa: Leráztam alagútban, egyik kijáratnál lespawnol egy helit, másikból jönnek be a járőrök..., tehát még esélyt sem ad a játék)
    Valamit adhatnának a játékosok kezébe is, hogy legyen esélye (mint pl régen az ilyen rombolható helyek. Mondjuk van infinite health mod, az valamennyire kiegyenlíti esélyeket. :DDD )

Szóval lehet ezeket is kipróbálom, de legelőször felrakom a cash modot. Kérdés, hogy ezekre a Steam mennyire allergiás? Lehet használni nyugodtan singleplayerbe?

Új hozzászólás Aktív témák