- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Meshtastic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen, jelezte is a frosty sárga háromszöggel.
Először meg is akadt mindig valahol a játék betöltése, egy fájl újra ellenőrzés, majd mod újratelepítés után végül mentek nekem ettől függetlenül.Más: Játék közben ha megnyomom a "V" gombot, akkor ugye hátranéz, viszont ezzel együtt megnyit valamilyen invite / party / barátlista menüt is a játék. Ez valami EA appos hülyeség, vagy játékon belül lehet kinyomni valahol?
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Köszi, tegnap kezdésnek a cash modot fel is raktam, kellemesebb így kicsit
Mondjuk a 10x lehet kicsit túlzás, lehet majd rápróbálok 2x-el is, meg kipróbálgatom mik vannak még.
-
Na, hamár leárazták, megvettem Steamre a gamet.
(sajnos nem figyeltem, hogy csak 1 euróval drágább a Palace, így a sima lett)Korábban már kipróbáltam Game Pass-ban ha jól rémlik, akkor sem tűnt rossznak, és pár óra játék után összességében továbbra is bejön, két dolog van ami azért zavaró:
Egyik a pénz, mert bár elején vagyok (week 1), de az látszik, hogy nagyon lassan jön, új kocsira esély sincs kb. De ahogy látom arra a modolás megoldás lehet.A másik a rendőrök. Anno a Heat-el nekem ez volt a bajom, brutál agresszívak, és 5-ös szinten kb esély nincs meglépni. Ha meg is lépek, fix, hogy nem jutok el garázsig. (tegnapi példa: Leráztam alagútban, egyik kijáratnál lespawnol egy helit, másikból jönnek be a járőrök..., tehát még esélyt sem ad a játék)
Valamit adhatnának a játékosok kezébe is, hogy legyen esélye (mint pl régen az ilyen rombolható helyek. Mondjuk van infinite health mod, az valamennyire kiegyenlíti esélyeket.
)Szóval lehet ezeket is kipróbálom, de legelőször felrakom a cash modot. Kérdés, hogy ezekre a Steam mennyire allergiás? Lehet használni nyugodtan singleplayerbe?
-
Beköszönök én is a topikba, game pass által 10 órás trialt kezdtem el este.
Első benyomás az egy pozitív csalódás, mint ahogy láttam sokaknak, az effektek hidegen hagynak, de maga a játék így elsőre nem tűnik rossznak.

Heat-el játszottam ezelőtt, de a rendőrös rész miatt elengedtem viszonylag hamar.Egy kérdés, akik kontrollert használnak: Nektek működik rendesen? Nekem egy vezetékmentes XOne kontrollerem van, de teljesen máshogy viselkedik, mint a kiosztás szerint (pl ha A-t nyomok, az a balra nyíl)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS routerek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)