Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spleenszuru #238 üzenetére
Igen, jelezte is a frosty sárga háromszöggel.
Először meg is akadt mindig valahol a játék betöltése, egy fájl újra ellenőrzés, majd mod újratelepítés után végül mentek nekem ettől függetlenül.Más: Játék közben ha megnyomom a "V" gombot, akkor ugye hátranéz, viszont ezzel együtt megnyit valamilyen invite / party / barátlista menüt is a játék. Ez valami EA appos hülyeség, vagy játékon belül lehet kinyomni valahol?
-
válasz
spleenszuru #236 üzenetére
Köszi, tegnap kezdésnek a cash modot fel is raktam, kellemesebb így kicsit
Mondjuk a 10x lehet kicsit túlzás, lehet majd rápróbálok 2x-el is, meg kipróbálgatom mik vannak még. -
Na, hamár leárazták, megvettem Steamre a gamet.
(sajnos nem figyeltem, hogy csak 1 euróval drágább a Palace, így a sima lett)
Korábban már kipróbáltam Game Pass-ban ha jól rémlik, akkor sem tűnt rossznak, és pár óra játék után összességében továbbra is bejön, két dolog van ami azért zavaró:
Egyik a pénz, mert bár elején vagyok (week 1), de az látszik, hogy nagyon lassan jön, új kocsira esély sincs kb. De ahogy látom arra a modolás megoldás lehet.A másik a rendőrök. Anno a Heat-el nekem ez volt a bajom, brutál agresszívak, és 5-ös szinten kb esély nincs meglépni. Ha meg is lépek, fix, hogy nem jutok el garázsig. (tegnapi példa: Leráztam alagútban, egyik kijáratnál lespawnol egy helit, másikból jönnek be a járőrök..., tehát még esélyt sem ad a játék)
Valamit adhatnának a játékosok kezébe is, hogy legyen esélye (mint pl régen az ilyen rombolható helyek. Mondjuk van infinite health mod, az valamennyire kiegyenlíti esélyeket.)
Szóval lehet ezeket is kipróbálom, de legelőször felrakom a cash modot. Kérdés, hogy ezekre a Steam mennyire allergiás? Lehet használni nyugodtan singleplayerbe?
-
Beköszönök én is a topikba, game pass által 10 órás trialt kezdtem el este.
Első benyomás az egy pozitív csalódás, mint ahogy láttam sokaknak, az effektek hidegen hagynak, de maga a játék így elsőre nem tűnik rossznak.
Heat-el játszottam ezelőtt, de a rendőrös rész miatt elengedtem viszonylag hamar.Egy kérdés, akik kontrollert használnak: Nektek működik rendesen? Nekem egy vezetékmentes XOne kontrollerem van, de teljesen máshogy viselkedik, mint a kiosztás szerint (pl ha A-t nyomok, az a balra nyíl)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest