- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Én újratelepíteni a modokat nem is próbáltam korábbi tapasztalatokból kiindulva, de ha ma sem lesznek még meg a frissek Antilosertől, akkor így teszek.
Legalább a cash és a zsarus spotting time, meg a zsarus elmenekülős 10x szorzós pénz mod nélkül nem is vagyok hajlandó játszani.
-
spleenszuru
őstag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Nyugodtan. A Frosty manager csak a játékot modolja, ahogy én látom, steamhez semmi köze.
Én másodjára tolom most a sztorit, modolva végig.
Rendőr, nitro, pénz, stb. modokkal.
A rendőrökhöz a spotting time növelő mod jó cucc, legalább mikor nagy nehezen lerázod őket, nem kell annyira félni, hogy 2 másodperc múlva megint elkezdenek üldözni.Még a speedpasshoz XP modot is használok, ki is lett már maxolva, csak meg kéne venni a prémiumot 10 euroért, hogy kapják be.
Talán majd megnézem az onlinet most így második lendülettel, akkor viszont törölni fogok minden modot, habár Anitlosernek már multiplayerhez is készült cash modja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Battlefield 6
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest