Új hozzászólás Aktív témák

• Angie™

addikt

Viszont feladom, nem megy nekem ez a game. 14 óra játék után ott tartok, hogy nulla cash-em van és nem enged tovább. Én nem tudok pénzt gyűjteni ebben a játékban. Nem azért van a cash, hogy autót vegyél és fejlesszél? Minek enged akkor fejleszteni a játék elején? Pont az a 20000 hiányzik amit elköltöttem bodykit-re, csak mert az jobban tetszett.

Ma 3 órája tolom és kevesebb pénzem van mikor elkezdtem. Arról nem is beszélve, hogy 4-es körözött szinttel annyi rendőr van az utakon, szerintem az egész országban nincs ennyi hekus. És a kedvencem, mikor nem is az utat nézed, hanem úgy vezetsz, hogy a minitérképet kell nézni különben véged :) Jah mindenképpen véged, senki nem volt előttem a mini térképen, kijöttem a fák közül elindultam, hogy elosonok és azonnal megjelent az úton egy rendőr.. Tényleg csal a játék :) Sajnálom, mert tetszene a game, de 14 belerakott óra után én ezzel többet nem akarok szenvedni. kiakpcsolódni szeretnék, élvezni a játékot és látni, hogy haladok vmerre, nemhogy visszafele fejlődök :(((

Új hozzászólás Aktív témák