Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondoltam csinálok egy topicot a játéknak, elvileg holnap jelenik meg hivatalosan
(2022. december 2.)Én a 2006-os Carbon óta jóformán nem játszottam NFS-el, maximum néhány órát, tehát a "modern" sorozatokhoz nem sok közöm van. Annyi szent, hogy a játék jó hírneve már nem a régi.
Az Unbound stílusa nekem elsőre bejött, jónak néztek ki a verdák, jónak tűnt a testreszabhatóság, és a cartoon is az ínyemre van (anno pl. a Prince of Persiát is imádtam ebben a stílusában). Adtam is neki egy próbát a 10 órás trial keretében.
Amikor először kipróbáltam, fél óra után kikapcsoltam. Nem tetszett. Maga a látvány szokatlan volt, nem volt annyira szép egy FH5 után stb., az irányítás se igazán tetszett, a rengeteg ripacskodó dialógusoktól is elment a kedvem.Aztán fél nap múlva megint esélyt adtam neki - és végül elégedettebben álltam fel a székből 2 óra múlva. Van ebben a játékban potenciál - bár sokat nem kell várni tőle - de egy könnyed árkádos autókázásra éppen elég lehet hétvégére.
Szóval nem mondanám az Unboundot sem rossz játéknak, sem kötelező vételnek, de a maga kategóriájában élvezhető játék.
Ti hogy látjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest