- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newDesigner
csendes tag
Sziasztok!
Én nem értem, hogy miért fikázzák sokan a Shift fizikáját. Én az első Gran Turismo-t is végigjátszottam még a megjelenése idején. Azóta sok más hasonló programot is kipróbáltam, mint: GT 2, GT 3, GT 4, GTR, GTR 2, Toca RD. Szerintem ezek közül a programok közül ez hasonlít a legjobban a valósághoz. Itt meg is lehet fogni a kitörő farú autót (nem úgy mint a GTR 2-ben), vagy a már csúszó autó, ha lassúlt, újra irányíthatóvá válhat. Én sofőr vagyok, ráadásul százezreket fizetek közlekedési szabálysértésekért (saját, átépített autóm miatt). Tudom, hogy meredek helyzetekben, hogy viselkedik egy valódi autó. Szóval nem olyan rossz, csak gyakorolni kell! [link] (A saját videók között van még öt. Vannak benne tiszta körök és tiszta verseny is.)
Egyébként fps -t lehet növelni úgy is, ha Win 7-et használsz (Az Xp 32 bit v. 7 64 bit. A Win 7 nél kb. a duplája az fps nálam. Egyébként Ati kártyát használok.) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest