- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
horrorshoes
csendes tag
válasz
horvathkrisz #4974 üzenetére
Nekem a Shift egyáltalán nem működött multiban (de még LAN-ban sem), nem picit voltam morcos, pedig amúgy jól megy a gépen. Anno még az Underground első részénél volt nekem ilyen csúszás és lag halmaz, követhetetlenül ugráltak az autók a pályán, mintha csak teleportálnának... nem volt jó.
-
válasz
Nem tudom biztosan,de amióta nem laptopon játszom és nem 20-30 fps-el megy a játék,2-3 másodpercet javultak a köridejeim.Szóval szerintem igen,de ezt lehet,hogy mások megcáfolják.
-
rudeee
senior tag
válasz
Az FPS szám nem befolyásolja a játékban lévő autók sebességét.
Egyedül az irányításba szól bele a képkockasebesség, mert ha túl alacsony, akkor a játékos pontatlanabbul tudja vezetni az autót mivel szaggat és akadozik a kép. 30FPS-től viszont az irányítással sincsen gond, mert ez az a határ ami elméletileg már szaggatásmentes képet szavatol.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest