- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mini-ITX
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Nekem eddig a Grid nem volt meg, de mivel ilyen sok szó esett róla, két napja tesztelem párhuzamosan
Grid - sommázom: egy kalap...
Az AI autók úgy haladnak egymás mellett a pályán, hogy mindenféle fizikát nélkülöznek, ideális ív nem létezik, külső-belső kanyaríven ugyanolyan sebességgel!. Pályák fék nélkül teljesíthetők, irányíthatóság kb mint a Sega játékokban, autóknak tömege nem létezik, beálíltások szinte semmit sem érnek. Viszont nagyon szépen törnek a modellek!
A Shift nem rossz játék, csak kiforratlan. Nagyon nagy előnye, hogy moddolható, textúrázható, ami hamarosan nagy távlatokat nyit! Elsőként normális fizikát kell adni neki, jó irányítással - ami arcade game-ekhez képest már most is elég jó.
Szimesként semmi bajom vele, szórakozni, fun race-re kíváló! Csak könyörgöm, ha hátulról belerongyolok egy autóba, ne repüljön már fel nekem , mint a papírszalvéta az ebédlőasztalról egy lágy nyári szellőtől!!!
-
törölt tag
Sztem a Grid nem is akart szimes képben feltünni, ennek ellenére egészen jól irányítható.
Viszont a Shift pontatlan...egy szimben alap hogy ki tudjam engedni az autóm a rázókőre pontosan minden körben, és ezt csak akkor tudom megtenni ha a kormánykezelése pontos.A Grid-ben is nagyon béna az AI, de a Shift-ben...agresszív béna
...
A Grid mellett azért könnyebb érvelni, mert az mikor kijött egyből jól ment, és az irányítása bár pepecs volt, de azért könnyen autózható. ..és az fwd-rwd nagyon jól érezhető.A Shift egyáltalán nem rossz, de majd a javításokkal lehet jobb. Itt egy fwd full tuninggal olyan mint egy 4wd, és szép hogy belepakolták a setup részt, de sztem kicsit játékosbarátabb módon is ábrázolhatnák hogy mi micsoda, mert én értem, és egy átlag szimesnek sem okoz gondot, de az NFS tábor már jó ideje nem szimes beállítottságú játékosokból áll.
pl. a cimbim be sem megy a beáll részhez mert nem érdekli...holott ha szimes szemmel nézem akkor 5-10másodpercek vannak ott eldugva egy 2perces pályán.
és a gyorsbeáll nem elég, az nem állít gázelvételi difit, vagy terpesztést.
A Viper Racing már ezer éve tök jól megcsinálta hogy értsd mit állítasz, nem tudom miért kellett a szimesektől átveni ezt a szamárságot, még ha egy mondatban magyaráz is...mert ez baromira nem egy mondat. -
barnam_
nagyúr
1-2 dologról én is elmondanám a véleményemet, ami a Shift-et illeti
elképesztően eredeti hangok, hanghatások
nekem úgy tűnt hogy annyira nem eredetiek, tuningolva az autók hangja echte ugyanaz mint a gtr evo-ban a wtcc autók hangja. persze van valami az autók saját hangjából is, de az meg halk, csak a turbó süvítését lehet hallani, ami már a könyökömön jön ki (mindegyik autóra ugyanazt a turbót teszik?)
autók vezethetősége, úton való mozgása
gyári autók esetében még lehet, de a fullra tuningolt autók nálam pattognak mint a nikkelbolha. Gondolom az autó beállításaival van gond, ami gyáriként még jó, tuningolva már nem.Szóval engem egyedül ezek zavarnak, a teljesítménnyel nincs gondom. Viszont ezek miatt nem fogom végigvinni a karriert, még ma meglesz az 50-es szint, aztán csá
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest