Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
pincehely #2107 üzenetére
Ezt a kettőt össze sem lehet hasonlítani!
az első egy játék-kormány, full gáz és full fék van rajta (ON/Off), ráadásul nem force feedback-es, hanem vibration feedback-es, ami nagyon nem az (csak ütközésnél vibrál, mint egy mobiltelefon) Igazából egy komolyabb gamepad is többet ér
Idézek abból a tesztből, amit linkeltél:
"A Formula Vibration Feedback Wheel viszont sajnos csak kényszermegoldásként jöhet szóba"A Saitek nagyon jó joy-okat készít, ez alól a masszív r440-es sem kivétel. hátránya, hogy csúnya, meg a pedál, az olyan amilyen... viszont ha cockpitbe felállítod a legjobb pedálelrendezés!
(egyébkén bármelyik tesztet elolvasod róla, csak pozitív)
az r660 csak 2,5 -ezerrel több, de az már komoly műszer, bal/jobb kezes botváltója is van, még jól is néz ki - ráadásként nem csak én ajánlottam! ;)
Általánosságban mondom. hogy az olyan kormányok, amikhez varrógép-pedált mellékelnek, csak tapadókoronggal lehet az asztallaphoz fogatni, azok nem tartósak, nem pontosak és ezekből következtetve nem adnak annyi élményt sem, mint amennyibe kerülnek.
Mind e mellett nézd el nekem, hogy eddig csak szimulátorokkal toltam -ahol ezek azért többet jelentenek
az én voksom e kettő közül a Saitek (bármely típusa)
-
sagesz93
addikt
válasz
pincehely #2107 üzenetére
a logitech
A saitek pedálját én nem tudnám megszokni.
Viszont ha 1 kategóriával feljebb lépünk akkor Force EX vs R660, ott viszont az R660 lenne nálam a befutó.
- = Zk = -: a driftet próbálgasd, e36-al a london milleniumon, probálj meg fullgázzal befordulnielvileg sikerülnie kell(gyári e36-al menj)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged