Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
én most kőbevéshetem segítőkész fórumtársam nevét, a beállítása faszára sikeredett
megy faszán, irányítani is lehet a majd 1k lóerős verdákat..igaz, Nordschlafe(?)-n még nem teszteltem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
grafikailag is fut rendesen, az előbb leirtak végett meg pláne. lehet butítanom kell a játékot, hogy tudjam vezetni, krómfekete Lanceremet

3-as kategóriába mit érdemes venni?
Murcit? mert én pl élek-halok a Ford GT-ért.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Spórolós topik
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Apple asztali gépek
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megy faszán, irányítani is lehet a majd 1k lóerős verdákat..igaz, Nordschlafe(?)-n még nem teszteltem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Murcit? mert én pl élek-halok a Ford GT-ért....