Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Behúztam én is a játékot múlt héten, sajnos nem a 10€-os áron, de nem is a megjelenéskori irreális 10-en akármennyin.
Elsőre az irányítás borzalmas másodszorra iszonyatos aztán kicsit széjjelebb húztam a kerekeket + bedöntöttem mint állat és valamit javult, de hogy nincs kormányszög az érthetetlen. Alig fordul a kocsi ilyen elbaszott irányítást utoljára az MV 2012-ben láttam. A hangok nagyon halkak (minden max-on) zene, kocsi, utóbbinak üvölteni kéne mint a jó öreg HP-ban.
Azt sem értem miért csak billentünkkel lehet mindent kezelni szinte az összes játék az egérre épít ez miért nem?
A grafika az tetszik, mindent jól felhúztam (pedig még nincs is betéve az i5-os lap) és nem szaggat.
Ez a sok eső nem tudom mért jó a The Crew-ban is monszun van egész évben itt meg mintha egy folyóban lennék esik egyfolytában.Még nem vágom mit és hogy kell csinálni, de rajta vagyok ezektől a hülye gomb kiosztásoktól a falra mászok. A menünek miért nem lett volna jó az ESC a verseny indítás Page Down ez honnan jött? Ja igen verseny indítás és tölt és tölt és tölt és tölt és sosem lesz vége, mit tölt?
Az tetszik, hogy a nirto-tól nem megyek fénysebességgel (alig gyorsul tőle) és még így az elején 11 lvl (alig van tuning benne) is jó a sebességérzet 150-él is. Nem tudom később itt is 400-al kell majd menni? Mindennek?
A tuning rendszer is jó a festés is a matricáktól először majdnem agyfaszt kaptam aztán rájöttem van finom állítás is. Mennyivel könnyebb lenne ez is ha egérrel lehetne irányítani a la NFSW.Kérdések:
A kocsik közt vannak különbségek (irányíthatóság, tapadás, gyorsulás) és valósághű e, tehát egy kis golf nem hagyja ott pl. az F40-et??
Összkerekes kocsi máshogy viselkedik mint egy első-hátsó meghajtású?
Sztori az nincs vagy csak amikor villog a piros felkiáltójel és versenyre hív valamelyik szereplő (boot)?
A menü (backspace, hát mért ne) nem világos, balra mi ez a Daily Challenge. Alul bal oldalon az mire jó, a crew play még le van zárva azt sem tudom mit tud, de leginkább a SpeedList egy rejtély számomra. Rányomok gondolom ott vannak a verseny típusok bedob a garázsba és nem történik semmi. És a legszebb ki sem tudok lépni belőle vagy hogy kell?
Van ehhez DLC és ha van mit tud (nem mintha meg akarnám venni)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- YouTube
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest