Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

Behúztam én is a játékot múlt héten, sajnos nem a 10€-os áron, de nem is a megjelenéskori irreális 10-en akármennyin.

Elsőre az irányítás borzalmas másodszorra iszonyatos aztán kicsit széjjelebb húztam a kerekeket + bedöntöttem mint állat és valamit javult, de hogy nincs kormányszög az érthetetlen. Alig fordul a kocsi ilyen elbaszott irányítást utoljára az MV 2012-ben láttam. A hangok nagyon halkak (minden max-on) zene, kocsi, utóbbinak üvölteni kéne mint a jó öreg HP-ban.

Azt sem értem miért csak billentünkkel lehet mindent kezelni szinte az összes játék az egérre épít ez miért nem?

A grafika az tetszik, mindent jól felhúztam (pedig még nincs is betéve az i5-os lap) és nem szaggat.
    Ez a sok eső nem tudom mért jó a The Crew-ban is monszun van egész évben itt meg mintha egy folyóban lennék esik egyfolytában.

Még nem vágom mit és hogy kell csinálni, de rajta vagyok ezektől a hülye gomb kiosztásoktól a falra mászok. A menünek miért nem lett volna jó az ESC a verseny indítás Page Down ez honnan jött? Ja igen verseny indítás és tölt és tölt és tölt és tölt és sosem lesz vége, mit tölt?

Az tetszik, hogy a nirto-tól nem megyek fénysebességgel (alig gyorsul tőle) és még így az elején 11 lvl (alig van tuning benne) is jó a sebességérzet 150-él is. Nem tudom később itt is 400-al kell majd menni? Mindennek?
    A tuning rendszer is jó a festés is a matricáktól először majdnem agyfaszt kaptam aztán rájöttem van finom állítás is. Mennyivel könnyebb lenne ez is ha egérrel lehetne irányítani a la NFSW.

Kérdések:
    A kocsik közt vannak különbségek (irányíthatóság, tapadás, gyorsulás) és valósághű e, tehát egy kis golf nem hagyja ott pl. az F40-et??
    Összkerekes kocsi máshogy viselkedik mint egy első-hátsó meghajtású?
    Sztori az nincs vagy csak amikor villog a piros felkiáltójel és versenyre hív valamelyik szereplő (boot)?
    A menü (backspace, hát mért ne) nem világos, balra mi ez a Daily Challenge. Alul bal oldalon az mire jó, a crew play még le van zárva azt sem tudom mit tud, de leginkább a SpeedList egy rejtély számomra. Rányomok gondolom ott vannak a verseny típusok bedob a garázsba és nem történik semmi. És a legszebb ki sem tudok lépni belőle vagy hogy kell?
    Van ehhez DLC és ha van mit tud (nem mintha meg akarnám venni)? ;]

Új hozzászólás Aktív témák