Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub #6062 üzenetére
olyan neked sincs...hidd el
-
dragonfx
veterán
válasz
hector faub #6062 üzenetére
3.5 gigahertz esetleg..reménykedek csak elírtad
..vagy összetévesztetted..mert ha nem akkor ne tuningolj.
Megvan, hajszakirály is vagyok..már csak a sprint hiányzik.
Nevetséges volt eza krieger, egy szégyen ember legalább akkora mint a dragkirály a mustanggal.Ez is csak égette a bmw m3at......skyline ugy legyorsulta hogy huhh...mondjuk nézem 472 lóval egy hajszakirály mit akar?
..nekem mikor volt e92öm 700+ lovas volt. Amugy ha a gépnek lett volna esze porsche GT2 all level4 gyel áll ki...ugy kemény lett volna....
De így... 2x majdnem kört kapott.utána meg magát totálkárra tette egy hajszakirály ő általa választott pályákon...Érdekes a hozzá vezető utcso futma mérföldekkel nehezebb volt... a 911 turbót kilöktem első kanyarban ugy nyertem meg
..amugy zsír a skyline kanyarban kapcsol a sperrdifi
Megkaptam az ingyne zsetonkártyát ésott figyel az 1000 lovas pagani mosmá..de irányítása angyon gány finomítani kell meg a 800as rx7..ezzel a kettővel majd nekiesek a sprintnek 1x....
Új hozzászólás Aktív témák
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F8 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Warships
- Asztrofotózás
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest