Új hozzászólás Aktív témák
-
ádyz
addikt
válasz
ChromeX #7653 üzenetére
Csinálj egy mentést másik helyre(slotra)!(Jobb ha van egy régi, mert ha valami nemtetszik, akkor onnan tudod folytatni, mikor minden okés volt.)
Vegyél egy SS-t, vagy valami Muscle Car-t!
Rakjál bele minden 3-mas cuccot!
Tuningba a motornál mindent húzz jobbra!
Váltónál az 1-2 legyen rövidebb, a többi pedig hosszú!
Felfüggesztésnél pedig legyen alacsony a verda, minden kemény, a hátsó gumik pedig a legpuhábbak!Ha így sem megy, akkor Veled van a hiba.
-
LJoE
senior tag
válasz
ChromeX #7548 üzenetére
ha jól tudom ez az 1.1-es patch volt
új pálya volt, seat leon és road runner volt csak benne mint új autó
és sikeresen kiölték belőle a unlockallthings és collectorsed cheatek
minek következtében, pl. nagy bánatomra nem tudom előcsalni az NSX-et
1.0-val működik és ott van, viszont úgy sokkal jobban szaggat a játék, mint 1.1-el -
-=Lord Tom=-
senior tag
-
Kiskokó
veterán
válasz
ChromeX #1412 üzenetére
Jólvan de az a ...... carbon volt...
ha nem lesz én nagyon megfogom siratni....a másik emg én mindegyik nfsel játszottam anno az 1től a hgh stake és a porsche unleashedig hp 2 .. nemtudom nekem akkor is az U2 a legjobb.. a porsche is jó volt csak talán mert kicsi votlam még akkor nem emlékszem rá annyira.
-
-
T.Peter
őstag
Igen, még én linkeltem be(gondolom nem csak én).
Tudom díjazni a black boxot végre, hogy most úgy tűnik, sok japán kocsi lesz benne, és lesz japán részleg is a játékban, partyval, meg mindennel együtt. A másik nagy öröm számomra, hogy a feljebb linkelt videóban, a drift végre normálisnak tűnik, és nem olyan, mint a carbonban(az egész carbon nekem egyszerűen minősíthetetlenül rossz, de amit a drifttel csináltak benne, az már egyszerűen borzasztó). -
horvathkrisz
addikt
nekem is mw a kedvencem, meg is vettem eredetiben, aztán jól meg is bántam.
egy kis történet:
Tehát megbántam,legalábbis a netes részét, nincs semmi anti-cheat a szerveren, mindenki 350km/h-val startol így csöppet elment a kedvem így az onlájn harcosoktól, eredeti MW fiókba. R.I.P.
Aztán jött Carbon, nekem meglett a virágbolti verzsön, mondom toljunk egyet neten. Mindenféle gond nélkül fel is engedett szerverre.Az első peccsig nem kért cd-kulcsot a szerver, amit sztem EA direkt csinált, hogy sokan megkedveljék az onlájn játékot (kb. 2hétig tartott ez a dolog).Majd mikor minden warezos kellőképp beizgult, hogy hú de fasza a netes gém, EA kidobta a peccset, amit galád módon 1.2-nek nevezett el. A szervert átállították, hogy mostantól kizárólag csakis az ''egypontkettespeccsesek'' játszhatnak, persze eredeti játékkal. Miért is ne?
Nos, ez a 2 hét nekem elég volt arra hogy kipróbáljam onlájn és elálljak a vásárlástól, ugyanis mindenki kifogyhatatlan nitróval tolta, ráadásul ezt még pofátlanul megfejelték azzal hogy az EA oldalára kirakták a legjobbakat egy táblázatra, minden adattal, pl. min seb. 350km/h, átl.seb. 350km/h, max. seb.350km/h, elhasznált nitro 250kg, pálya teljesítve 23mp alatt.
Saját magukat röhögtette ki az EA és az a sok baromarcú akinek volt pofája ilyen értékeket felrakni az nfs.com-ra.
Nekem elment a kedvem, pedig szívesen játszottam volna, szívesen megvettem volna Carbont is, mert reméltem az Anti-Cheat -et. hiába.
Eggyel kevesebb vásárló, Mr. Electronic Arts, eggyel kevesebb... -
horvathkrisz
addikt
ja, télleg gáz volt ez a kamikáze-stílus.nem is tudom, ti mit találtatok volna ki a fejlesztőcsapat helyében...
én pl. úgy oldottam volna meg, hogy mikor nekiálltak üldözni és belátták a zsaruk hogy nem tudják elkapni a 350km/h -val repesztő Carrera GT-met, kijöttek volna lakásra a SWAT-osok és elvitték volna a főszereplőmet. mint igazából.
na, ehhez a valós játék elmélethez mit szóltok? király mi? mi?
tudjátok mit?
alapítsunk egy lelkiszegény pártot és kezdjük el keresgélni a játékban, mozifilmekben, könyvekben a kisebb nagyobb hibákat, és ha ezzel megvagyunk, örüljünk magunknak, hogy mekkora ászok vagyunk.
ugye de jó ötlet? mi? -
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
Hát, nekem a kedvenc autómárkám. Ezért örülök ennyire, hogy végre, az első játék, amiben lehet vezetni, nekünk, pc-seknek is, nem csak a konzolosoknak.
Amúgy a kocsik kinézete tényleg nagyon jóra sikerült, persze még ezen is lehetne csiszolni, mert mondjuk a visszapillantó tükrök, ahol érintkeznek az ajtóval, az nem valami jó, de ne akarjunk sokat egyszerre, egyelőre ez is elég -
T.Peter
őstag
Hát, én úgy vettem észre, hogy amikor füstölik a gumikat, akkor a füst színe fehér, de mégiscsak van benne egy kis kékes árnyalat. Amúgy a füst tényleg olyan, mint a borotvahab. Sajnos. Meg a kerék felhúzza a füstöt a gumi köré rész, az sem jó, mert hát az nem olyan a valóságban. Azért ezeket lehetett volna normálisra is csinálni. Na mindegy, ez már ilyen marad.
-
Lev Andropov
senior tag
Hmm, én úgy vagyok ezzel, hogy azt a villódzó neon fényt ( UG2 ) a játékban na azt sose szerettem. A folyamatos, állandóan fénybocsájtó párját azt, úhy hát kicsit jobban... a játékban...
Viszont a való életben, láttam már olyan tisztességes, No1. módon kialakított ilyen jellegű megoldást, hogy egyértelműen kijelenthetem, hogy a való életben nekem nagyon is teccik. ( persze nem mindegyik, inkább kisebb hányada de alapba jó kis koncepciónak tartom ) -
feka007
veterán
Egyetértek, a Carbon cityjének semmi feelingje nem volt, U2-ben szerettem kóborolni, de ott is eluntam magam a sötétség miatt, de legalább változatosak voltak a városrészek, MW-ben pedig a legjobb volt, hála a világosnak, és a változatos időjárásnak, meg még éreztem a fantáziát a városrészek megalkotásában, de a Carbonban fél óráig sem kóboroltam, olyan nyomasztó lett az egész.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest