- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ASUS ROG Ally
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
jah én mondjuk kormánnyal játszom, nem tudom mennyiben más billel,
amúgy lemondtam mára a kétkerekezésről, mondom megyek oda ahol nincs. elindítom a versenynapot, 3 speed 2grip na az tök jó mondom mert úgyis ki akartam próbálni a fullos lexusom, speeden, elindítom (top speed run) 3. chekpointnál nyomok egy nitrot éppen a chek elött egy picivel 325km/h aztán hirtelen kanyar amit nem láttam mert kicsit emelkedett a pálya és nem nagyon lehetett látni hogyan folytatódik az út, ki is sodródtam annyira, hogy az aszfalt szélén lévő sok szar megdobja a kocsit, na TOTALED, nagyon jó, újrapróbálkozom, egy gyors javítás után. másodszorra nagyon jól ment minden míg a vége felé talán 2 chek maradt (megnyertem volna) mikor egy kanyar után megyek 300 fölött bőven és az elöttem lévő autó hirtelen megáll, na bele is szálltam szóval még1 TOTALED
ez nem az én napom
abba is hagytam
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest