Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa
üzenetére
Tudom. Igyekszem nem.
Én viszont azon az állásponton vagyok, hogy PC-s játékért nem fogok pénzt adni, mert végig játszom és ennyi. Az nem frissül, nem jönnek az események, stb. Viszont egy Blu-ray filmért már annál inkább adok pénzt. Van egy pár filmem. Mint pl. a Sötét Lovag trilógia, melyeket már láttam 5-5, de még még mindig tátott szájjal nézem őket a házi mozin. De úgy mint a Need for Speed filmet is megvettem, nekem az nagyon bejött, bár féltem tőle. A magyar hang brutális.
Egyébként van is lelkiismeret furdalásom, hogy ennyit nem érne a játék. De megteszem, megveszem. De igyekszem odafigyelni rá.És tudom, hogy nagyon manipulálva van az EA-által. De lesz****om. Mint például a P1-hez gyűjtöm a zöld, a kék és a lila cuccokat, de nagyon ritkán adja be. 9x3=27-ből 1x vagy 2x. Mert ugye úgy lépek a Campaigne-ba, hogy a P1-en parts-ain keresztül. Kíváncsi lennék, hogy ha csak úgy mennék a Campaign-ba és úgy játszanám le, akkor is ennyire ritkán adná be? Mert egy Muscle autóhoz sokkal nagyobb eséllyel adja be.
Még jó, hogy nem vagyok jó sofőr benne, mert akkor lehet, hogy nem lenne már izgalmas. Most egyébként az 5600 pontot ostromlom a BRR-ben. De nem sok esélyem van bekerülni a TOP200-ba, mert azért nagy a világunk és sok cube van.Kipróbáltam már egy-két játékot, de nagyon messze el vannak maradva ettől. Nem tudom, de a játék menet, grafikai motor le van védve? Ez az Asphalt nekem nagyon gagyinak tűnik, nincs olyan dinamikája a kocsi mozgásának, mint ennek.
A Sniper Assasin Shoot-hoz tudnám hasonlítani. Ott a döntögetős mozgással lehetett irányítani és az nekem nagyon bejött, utálom, akkor tapogatni kell, rühellem. Csak azt is 3x végig vittem, de most már meguntan a frissítések ellenére is. Sok a reklám, ahogy láttam, az még sokkal drágább, mint ez a Need for Speed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest