Új hozzászólás Aktív témák

• joe007

tag

A holnap megjelenő Devil's Run: Alpine Storm Special Event for 2013 Porsche 918 Spyder esemény 7 napos lesz és 100 autót (ellenfelet) kell majd legyőznöd, hogy a 918-ast megkaphasd!

A jutalmad a 918-as kocsi és $1milla!
    Részemről elég karcsú, de kezdőknek jól jöhet ez a kis összeg!

5BP=450gold lesz! :(

Ez alapján ugyan az a szitu lesz nálam szerintem, mint a P1-nél, hogy 3* fog hiányozni a végén a fullhoz! :(
    Már most a P1-nél 5*-osként meg van és a 6*-hoz 50BP kell! Tehát 0/50-en állok! Ha végig viszem a BRR-t akkor kapok 15BP-t annyival kevesebbel kell folytatnom majd a gyűjtögetést! :)

De itt a Reddit-ről, hogy mennyi csillaghoz mennyi BP kell a P1-nél(Hyper Car)!
    BP requirements: 60 (3⭐), 40, 45, 50, 50, 85 (8⭐)

Új tapasztalat ill. élmény nekem tetszik az erdős pálya rész a régi NFS Hot Pursuit pályára emlékeztet a BRR-ben! .)

Új Car Series - Mad Muscle jelent meg, ami szerintem lemaradt vagy reklamáltak a többiek! Még pedig a Ford Model 18 és a Falcon XB Coupé-val végig játszható.

Nálam a F. Model 18 5* 683PR, míg a Falcon XB 4* 662PR-en áll nem fullosak és nem is akarok egyből a 4,5milla sp-met erre elkölteni, mert akkor a daily-ben nem fogok tudni 3 alkatrészt ill. 2 parts-ot olcsón újraépíteni! :)

A BRR-ben továbbra is vicces, hogy az AI az ML650s-em ellen behozza a LaFerrari-t! :)
    Úgy látszik már ennél erősebb ellenfelet nem tud beadni :)

A mai nappal a Promotion is aktív lett kivételesen 72h-ra Merci C63 S Coupé BP-ket lehet gyűjteni és oda került a régi térképről a boríték, tehát azt váltották ki a Promotion képével!

Új hozzászólás Aktív témák