Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Házimozi belépő szinten
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem bejött az MW anno, de most másodszorra ugyanazt...
Mindegy, azért arra jó lesz, hogy kicsit kocsikázzak a városban, ha jó a graf meg az irányítás akkor ellehet brummögni benne egy kicsit, rég nem játszottam már árkáddal (a Grid nem az), mert még ilyenek sincsenek mostanában, mint az NFS...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mindegy, azért arra jó lesz, hogy kicsit kocsikázzak a városban, ha jó a graf meg az irányítás akkor ellehet brummögni benne egy kicsit, rég nem játszottam már árkáddal (a Grid nem az), mert még ilyenek sincsenek mostanában, mint az NFS...