- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsida72
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérésem:
Van a gyereknek egy Navon platinum 10 tabja egyszer csak nem kapcsolt be, logónál tovább nem ment. Aztán felraktam rá CWM, 4.2.2 minden jól működött, aztán kíváncsiságból visszaraktam az eredetit ROM-ot 4.0.4-et, ekkor a kijelző érintőjének a jobbra-balra irány felcserélődött, tükörképbe kell érinteni, hogy érzékelje (a fel le jó volt). Utána megint visszatettem ugyanazt a 4.2.2, amivel eddig jó volt, de valamiért a kijelző jobbra balra érzékelése még mindig fordítva működik - erre nincs valami egyszerű megoldás.
Nagyon megköszönném! -
DBC
tag
sziasztok!
minden problémát átolvastam tőletek is a boot logo ragadás ügyében. bármit csinálok, nem jó. felismeri 2 meghajtónak logó alatt, a vol- plusz power pöttyögetés és gépredugással megvan a másik mód ahol a windows nem ismeri fel és 43-as kóddal le is tiltja. tudtok segteni? minden készen áll, livesuitpack megoldás is és eclipse is, driver kéne hozzá csak?
-
97bandy
tag
Sziasztok!
Van egy Navon Platinum 7 (yifang m752) tabletem, amiben sajnos sikerült a build.prop-ban elírni egy sort, azóta nem tudom bekapcsolni, mert a bootképernyőnél megáll. Sajnos az USB debugolás ki volt kapcsolva, így nem megy rajta az ADB hálózat. Recovery mode és upgrading mode megy, M3 chip néven látszódik a gép.
A gépben AMLogic 8726-os SOC van.
Tudna valaki küldeni egy hozzá való romot, esetleg bármi más ötlete lenne, hogy mit csináljak? -
pajkos66
csendes tag
Hali.
Vállalom ennek a típusnak a szoftveres javítását 99%-os sikerrel ha valakit érdekel ezen elérhet:pajkos66kukacfreemail.hu.
-
Misika
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ezzel a fergeteges szerkezettel, hogy a beállítások menü nem jön elő rajta. Ha rányomok a beállítások ikonra, az ablak felugrik, de fekete háttérrel, nincs benne semmi és 2-5 másodperc múlva kilép a főképernyőre. A rajta levő többi program indul és megy rendesen, de a beállítás nem akar.
A segítséget előre is köszönöm.
-
Vazso0729
újonc
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok,és ha sikerül is valami csoda folytán beindulnia a szutyoknak,akkor is csak két + meghajtó látható az eszközkezelőben,azon kívül semmi!
Viszont szeretném megkérdezni,hogy van-e Gyál,ill. Pest környékén olyan aki már megoldotta ezt a bootloop problémát,és sikerült kikapcsolnia a gyűjtögetést is a gépen,és tudna nekem segíteni,mert SOS kellene a navi!
Köszi! -
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
A három betűs navi prg. telepítésével kapcsolatban szeretnék megosztani 1-2 jó tanácsot veletek.
Sok-sok fórumozás és keresgélés után végre sikerült működésre bírnom
Nekem a v9.6.7.235654 verzióval működik!Amire nagyon figyelni kell:
- korábbi verzió teljes uninstall, egyedül csak a content mappa maradhat (ha korábban már volt fent a prg.)
- SD kártyára másolás után de telepítés előtt ellenőrizni kell, hogy:
- a data.zip file-on belül az ui_android mappában legyen 800_480 mappa
- a sys.txt-ben az alábbi módosításokat kell eszközölni:
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=800
screen_y=440
screen_x2=480
screen_y2=760
screen_xy="800_480:800x440/480x760:fullscreen"Ezek után (szerintem) mennie kell már mindenkinél!
A notification bar ebben az esetben a képernyőn mindig látszódni fog!
Remélem tudtam segíteni pár embernek -
embe
nagyúr
Hali!
Egy barátom kért meg, hogy próbáljam "megjavítani" eme kütyüjét.
Hiba jelenség: tett rá valami romot, nem tudja milyet () és azóta nem működik az érintőkijelző.
Honnan tudnék romot találni rá, illetve hogyan tudnám rátenni?
Köszi a választ előre is! -
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!!!
Túl sok mintarajzolási próbálkozás miatt nem tudok belépni!!!!
Reset nem segít, recovery módnál pedig a kis droidon egy piros háromszög jelenik meg s nem csinál semmit....HELP!
-
TGRS
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék ,vettem egy NAVON PLATINUM EXPLORER 7 tabletet.Az ismerkedés alatt egyszer csak tükörképre váltott a kijelzője aztán pár le-fel fordítás után visszaállt .Kb. egy órás használat után megint jött a tükörkép hozzáteszem az érintőpanelnél helyén vannak a dolgok ígyelég nehéz kezelni rajta bármit is próbáltam resetelni ki-bekapcs de sajna semmi változás .Ha valaki tud megoldást megköszönném. -
kisnagy85
csendes tag
Sziasztok.
A Navon-om (NPE 7) nekem is bootloop-ba került;
Próbáltam végig vinni amit a 164-esben / 268-asban írtok, de nem jutottam semmire.
2 gép (Win7 64 / Win7 32) összes USB portján végigpróbáltam;ha csalakoztatom a tabot akkor az alábbi 2 lehetőség vmelyike fogad:
1. eszközkezelőben látszik 2+ lemezmeghajtó...
2. eszközkezelőben látszik 1 ismeretlen eszköz - nem tud drivert tölteni/telepíteni hozzá.Akinek már sikerült megoldani a bootloop problémát, esetleg tudna nekem segíteni?
Előre is köszönöm. -
djalienecske
csendes tag
Látom még sokan bénáznak ezzel a GPS-el az ANDROID feliratnál kifagyás / BOOTLOOP jelenséggel (ahogy én is tettem). A leghasznosabb hozzászólás ez: http://mobilarena.hu/tema/navon_platinum_explorer_7_android_navigacio/hsz_164-164.html
A többit fölösleges elolvasni!!!Annyival még kiegészíteném / finomítanám , hogy:
1. Windows 7 és semmi más, csak ezen megy (32 bittel próbáltam).
2. Mivel a hozzászólásban már halott a link, ami az ADB driverre mutat, ezért kikapcsolt állapotban feldugtam a GPS-t a gépre, ami bekapcsolt (bootloop jelenség természetesen előjött) és rövid várakozás után minden drivert feltelepített az OS (frissített windows 7 32 bit, engedélyezve, hogy drivereket töltsön le a windows update-ről).
3. Android SDK letölt , természetesen a rendszerednek megfelelő verziót (32 vagy 64 bit).
4. Ki kell csomagolni (én a C: -re tettem egy android nevű mappába), majd belemenni az ebben a könyvtárban található "adt-bundle-windows... / eclipse" almappába.
5. Ebben lesz az eclipse.exe és ezt kell elindítani.
6. Elindítás után, egy "workspace" ablak fogad, ami jelenleg lényegtelen, szóval kipipál + leOKéz és a Google-nek sem akarunk használati statisztikát küldeni, szóval "No" és "Finish". "WELCOME!" fület bezár.
7. Ahogy a fentiekben megjelölt hsz-ben is olvasható, a nézetet át kell állítani DDMS-re: Menüsoron > "Window" > "Open Perspective" > "DDMS". Három ablak jelenik meg, nekünk a felső kettő egymás melletti érdekel.
Bal oldalon "Devices" ahol a készüléknek kell megjelennie, illetve jobb oldali ablakon, a felső sávon ki kell választani a zöld kis android figurát, ami a "File Explorer" fül. Ha minden rendben akkor egy egész hosszú mappa és file lista fogad itt minket.
8. SZABADÍTSUNK FEL HELYET! szdombi a dalvik-cache mappában található fileokat törölteti velünk, a kérdés az, hogy vajon miért ne kezdhetnék egyből a problémát okozó fileokkal, amik a /data/gps/log mappában tornyosulnak. Én megkerestem a legnagyobb méretűt (byteban van megadva a méretük azaz osszuk 1024^3-al emberileg is felfogható szám képzéséhez) és azt töröltem. (Ha valakinek ez mégsem válna be akkor a dalvik-cache elérése: /data/dalvik-cache)
A törlés a "piros minusz" ikonnal történik, mindig a kijelölt fájlt törli. (Sajnos több fájlt, vagy mappát nem töröl .. de van erre is megoldás!!)
Azonnal megjelentek az induló folyamatok a bal oldali ablakban az eszköz alatt és el is indult a GPS, ahogy kell.
9. Most már csak rendbe kéne tenni egy két dolgot, úgymint felszabadítani a többi helyet és megakadályozni azt, hogy még egyszer előforduljon a hiba emiatt .
A Log mappa törlése az Eclipse DDMS segítségével nem megy, DE egy egyszerű parancs segíthet ezen, íme:
adb shell rm -r /data/gps/log
Aki járatos a parancssoros mókában az ne is olvassa tovább, de aki nem, annak ez a fenti parancs nem mond semmit.
Parancssort illő rendszergazdaként indítani, ami a START menüre kattintva majd begépelve, hogy "cmd" és a bal oldalon megjelenő alkalmazásra jobb egérgombbal kattintva a "Futtatás rendszergazdaként" lehetőséget választva indítható.
Először is el kell döntenünk, hogy hogy mutatjuk meg a rendszernek, hogy hol van az adb.exe, két lehetőség van:
a, hozzáadjuk a rendszer path-ek hez, ami kicsit bonyolultabbnak tűneht vagy
b, a parancssorban odanavigálunk, amit minden alkalommal meg kell majd tennünk, amikor az adb.exe-re hivatkozunk (jelen esetben csak egyszer kell).
A választás a tiétek, leírom mind a kettőt:
a, Start menü > Számítógépen jobb egérgomb > Tulajdonságok > Bal oldalon Speciális rendszerbeállítások > Speciális fül > Környezeti változók...
vagy
WIN+R > control sysdm.cpl,,3 > Környezeti változók...
Ezután "Rendszerváltozók" részen belül keresd meg a "Path" változó nevet / sort, katt rá bal egérgombbal duplán, katt a "Változó értéke" beviteli mezőbe majd nyomj egy "END" billentyűt, hogy a végre ugorjon. Ezután kell egy pontos vessző azaz ";" a sor végére és jöhet az a mappa elérés, ahova kibontottad az Android SDK-t, nálam ez:
C:\android\adt-bundle-windows-x86_64-20140321\sdk\platform-tools
Az eleje ugye különbözhet, ha máshova tetted, DE az "....\sdk\platform-tools" mindenképp legyen a végén, ugyanis ebben a mappában van az adb.exe.
HUHhh leOKézunk mindent és kész, mehet a parancssorba a "adb shell rm -r /data/gps/log" parancs és el is tűnt az a nyavalyás LOG mappa a gigás tartalmával együtt.
b, Indítsunk parancssort a korábban vázolt lépésekkel. A legegyszerűbb az intézőben megkeresni a kicsomagolt Android SDK mappát és úgy kimásolni az elérési útvonalat, így nem kell begépelni.
Nálam ez:
C:\android\adt-bundle-windows-x86_64-20140321\sdk\platform-tools
Az eleje ugye különbözhet, ha máshova tetted, DE az "....\sdk\platform-tools" mindenképp legyen a végén, ugyanis ebben a mappában van az adb.exe.
A parancssorba begépeled hogy "cd" idézőjelek nélkül, majd jobb egérgomb a fekete területen és beillesztés .. így a kimásolt elérési útvonal bekerül a cd után. ENTER billentyű és jöhet a parancs:
"adb shell rm -r /data/gps/log" idézőjelek nélkül. ENTER és törölte a mappát.Be is lehet zárni a parancssort, vagy gépeld be hogy exit és enter.
Nekem egész végig futott az Eclipse és láttam azt is, ahogy eltűnik a mappa utána pedig a biztonság kedvéért létrehoztam a zöld plus jellel.10. Már csak a LOG kikapcsolása maradt, ami az Eclipse-el történik. Keressük meg a filet, ami szabályozza: /system/etc/gps/glconfig.xml
A számítógépre kell másolni. Továbbra is eclipse "glconfig.xml" file kijelölve majd a jobb oldali ablak jobb felső sarkán lévő floppy lemezre ("Pull a file from the device") kattintva kitallózunk egy mappát amit könnyen megtalálunk.
Szerkesztjük (én a notepad++ programot használom, mert nagyon jó elkülöníti, hogy mi micsoda, de egy sima szövegszerkeztő is jó). Keressük meg ezt a két bejegyzést: cLogEnableInitState="enable"
cLogEnabled="enable", majd az időzőjelekben lévő enable-t írjuk át false -ra. Mentsük el a fájlt! Az Eclipsbe visszatérve továbbra is /system/etc/gps/glconfig.xml file legyen kijelölve és a floppy melletti ikon, a telefonra nyomjuk (Push a file onto the device). Kitallózzuk a módosított fájlt a gépünkről és leokézzuk az ablakot, a program pedig felülírja a régit, amit ellenőrizhetünk is a megváltozott fájl dátummal, ami az épp aktuális ugyebár.
Ez a változás csak a készülék újraindítása után lép életbe, szóval hogy ne mocskolja be a már kitakarított LOG mappánk, indítsuk is újra.Ezzel a lépéssel el is végeztünk mindent és többet nem fog emiatt megtelni a belső tárhely.
-
Spityu66
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy Navon Platinum Explorer 7-et és nincs rajta előre telepített iGO. Valaki tudna segíteni, pontosan melyik verziót kell rápakolni, ill. a sys.txt-nek hogy kell kinéznie? Hálás lennék nagyon, mert már napok óta ezzel szenvedek, már egy tucat verziót próbáltam, de egyelőre semmi. Köszi előre is!xy66@citromail.hu
-
Hunter2
addikt
a tabletet lezárták feloldási mintával amit elfelejtettek és még a mail cím sem volt beállítva.
Recovery nincs ezen a típuson vidzont ADB módban lehet rá csatlakozni.
/data mappa tartalmát kell törölni és így voilá csináltunk is egy manuális factory resetet.
Igaz hogy minden adatnak annyi de legalább a tablet újra használható. -
hevizms
addikt
Ezt én is kértem már 2-vel feljebb,de nagyon kihalt ez a fórum
Viszont találtam egy másik fórumot,ahol egy olasz tablet romját rakták fel és azt irják jó.
Én nem merem kipróbálni,mert nálam egy ismerős tabletje van,nem az enyém,de ha te kipróbálod és jó,akkor ird már meg ide légyszi.
Itt a fórum link:
[link] -
Hunter2
addikt
válasz
szucsi1962 #156 üzenetére
"Evolio Evotab Fun"
ez a file megvan ,még valakinek? ha igen felrakná egy kevésbé fos file hostra? előre is köszönöm.
-
Lacci77
tag
Van nálam egy Android logónál megállt. Eclipse látja, de nem tud törölni és írni bele.
Ha parancssorból próbálom formázni mindenre azt írja "read-only file system"Ilyenkor mit lehet tenni?
-
hevizms
addikt
Valaki nem tudna segiteni ebben az Evotab Fun firmware dologban?
Már sokadszor futok neki a letöltésnek,de egyrészt qrva lassú,másrészt meg állandóan megszakad.
Szóval ha valakinek megvan a gépén,ha szépen megkérném,feltolná valami normális tárhelyre? -
pajkos66
csendes tag
Vennék,navon explorer hibásat.Aki eladná kérem jelezze PÜ-ben.
-
mekero001
újonc
valakiiiiiii segitsen nem tudom megoldani az androidnál nem lép tovább navon platinum explorer nem vagyok egy nagy számitógép zseni
-
Csapppi
újonc
Csapppi
(újonc)
Hello!
Segítséget szeretnék én is kérni.Nekem is egy Navon Platinum Explorer 7"-em van,és nekem sem találja a műholdat,vagy ha megtalálja,el is veszíti.Próbáltam több IGO verziót,sikertelenül.Olvastam a hozzászólások között,h át kell állítani a gps.conf-ot vagy a FASTERSGPS app-t,de a full amatőrségem miatt fogalmam sincs hol és hogy kell ezeket átállítani.Kösz
-
Firka30
tag
Tudna segíteni valaki?
Felraktam a cwm recoveryt 6.0.1.2 -t,de viszont a tab nem kapcsol be mindig csak a recoverybe lép be...
Van olyan rom amit cwmből fel lehet tenni? -
törölt tag
Sziasztok.Van egy Navon Platinum Explorer tab nálam.A tulaj elcseszte a bogyozárat és nem lehet beinditani.Probáltam különmözö romokat a Live Suittal meg a Phoenix suit tools-sal,de nem sikerült.Gáppel össze tudom kötni,driver fent van,de semmi.Találtam egy progit,a Rom Bacup-ot amivel sikerült a tabról lementeni a romot a pc-re.Ezen állományok img és tgz kiterjesztésüek.Kb 800mb.Felteszem egy tárhelyre és megadom a linket vagy ha kell valakinek elküldöm emailban.Remélem sikerül valami gurunak egy flashelhetö állományt csinálni belöle.
-
Fekó
csendes tag
Hello!
Olyan problémával találkozott-e már valaki, hogy töltést abszolút nem vesz a kütyü?
Sem usb-vel, sem töltővel.
Üdv! -
zsolti54321
csendes tag
Sziasztok Navon Platinium Explorer fosom van! Kipróbáltam az ECLIPSES módot hogy azt a dalvin chast kitöröltem de úgy is csak az ANDROID feliratnál megáll!!
Mi lehet a probléma
-
csebacsi
csendes tag
Íme egy kis leírás. Megszenvedtem, de működik.
Nekem kép sem volt, nemhogy recovery, mivel a tochscreenhez akartam feltenni a drivert, és rosszat toltam fel...Utána meg sem nyekkent.Viszont most ok. Bejártam a fél világot a neten, de összejött.
Amiben tudok segíteni az ez:
Phoenix suit letölt. vagy livesuite is elvileg ok. Nekem az első jobban tetszett.Ha ez kész akkor tab feldug, jöhet a firmver feltöltés. Van pár kínai motyó, amit ugyanezek a paraméterek jellemeznek. Keresni kell, és mehet rá. Addig kell próbálni, míg az egyik jó nem lesz.
Feltöltés menete A NAGY TITOK
: A kis reset gombot tűvel benyomod kb 5mp-ig minimum, majd vele együtt a menü gombot.
Utána elengeded a resetet (menü marad!), és a power gombot addig nyomogatod közben, amíg a poenix el nem kezdi betölteni a firmwert. Elvileg közben kér egy drivert is :
usb device(vid_1f3a_pid_efe8) Ha nem települ fel szedd le innen:
link
Driver Version: 1.0.0.1 Második link!! Az első az egy progit is feltesz, ami nem kell.
No eztán kb fél-1 perc. Ha minden ok, vagy bekapcsol, vagy neked kell indítani.
Viszont azt meg nem tudom mondani, h jó lesz e a touchscreened. Nekem egy új van benne, így ahhoz kellett keresgélnem. Az is jó lett végül, de nem teljesen. kb 1cm nem megy. De lehet azért mert maga az új érintő nem jó..
Próbáljatok nyugodtan.Ez így működik, és többször is lehet firmwert írni
.
Ha valakinek pedig csak felcserélődik a touch x-y, arra is van megoldás!
Egyébként az Arctablet-ek igencsak hasonlítanak a navonra . Regelni kell náluk a letöltéshez. -
szaz100
csendes tag
Ezen nincs ilyen opcio.Aki bebir lepni a tab konyvtarba masolja mar fel legyenszives valahova a cuccokat akár fizetek is erte egy jelkepes osszeget)
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy ilyen tab, bekapcsolásnál nem jut tovább az android feliratnál. Próbáltam ezt a hangerő + bekapcsolás indítást, de nem jött be semmi. Milyen opció van még?
-
szaz100
csendes tag
Parszor vissza alitas a wifi visszajott mappak viszont nem .Hozzaertoket kerdezem mukodo tabrol kimasolt mappakat erre athelyezve megoldhato a problema?
-
szaz100
csendes tag
Üdv mindenkinek van1 nplatexplorer 7 -esem ami ma elöször eldobta a netet ,majd probáltam helyre pofozni ,erre eltünt egy csomo mappa -.adobe-digital-editions\
.android_secure\
Android\
Digital Editions\
eBooks\
LOST.DIR\ezek maradtak se igo se wifi se f..m.
gari letelt a tab még müxik esetleg ha valakinek van működö mentése az helyre hozhatná?Vagy mehet vágó deszkának? -
levi.hungary
tag
Decemberben visszajött a gép szervizből, ott cseréltek kijelzőt, szoftvert frissítettek. Előtte is használhatatlan volt a gép, azóta meg főleg, mert december óta egy ideig boot loopolt (igo sem volt rajta, meg semmi ami teleszemetelte volna) az android feliratig, de most már addig se jut el, gépre rádugva windows 7 és 8-as gépeken se tudom feltelepíteni hozzá a drivert. Garija meg már lejárt. Valami ötlet? Eléggé döglöttnek tűnik. Soha többet Navon.
-
bénák
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is a kezembe akadt egy ilyen Navon Platinum Explorer boot-loop hibával.
A gondom, hogy lerás szerint próbálnám megoldani a problémát, de a 3. pontnál amikor is adb vel látni kellene a kütyüt akkor nem történik semmi. Nem látja a tabletet, igy nem tudom installálni az adb-t sem és igy az eclips sem látja a tablete és nem tudom törölni a sok fölösleges memória romboló adatokat.
Nincs recovery mód sem...semmilyen gomb kombinációra nem jön elő.
Szal továbbra is android felirat és semmi több
Nézelődtem a neten is, de sehol nem találtam megoldást..
PLS HELP!!!
-
csebacsi
csendes tag
Sziasztok. Kezembe került egy navon platinum de a nagyobbik tesója. Platinum 10.
Kellene nekem egy firmver,de ez egy olyan masina, amit a világon senki nem gyártott soha, és mégis létezik.Katasztrófa komolyan. Tudna valaki segíteni nekem? Teljesen jó a gyári ROM is, csak felül van írva egy rosszal.
Többet próbáltam de a kijelző az soha nem látszik rendesen.
Köszi előre is! -
pajkos66
csendes tag
Sziasztok.
Végigolvasva a fórumot,ennyi rosszat még egy tabletről sem olvasta ezért úgy döntöttem,hogy vennék egy ilyen hibás,navon felíratnál álló gépet.Aki esetleg megválna tőle,kérem jelezze pü-ben vagy a pajkos66@freemail.hu-n.
-
olasz159
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy ilyen tablet a családba,de sajnos nem értek hozzá.Az a gond van vele,hogy nagy nehezen bekapcsol,de mikor belépni próbálok az alkalmazásokba vagy csak a beállításokba egyből visszadob a bekapcsoláshoz ahol csak az Android felírat van próbál gondolom újraindulni,de nem sikerül.Valami ötlet esetleg?
Köszönöm.
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Aki igot használ rajta, leírhatná milyen verziót és esetleg bemásolhatná a sys.txt-ben lévő felbontásra viontakozó sorokat.
megköszönném!
Üdv
-
Szabiq
tag
BUÉK
-
knajf
senior tag
Egy kisebb összefoglalót szeretnék írni így közbevágólag... Én karácsonyi ajándéknak vettem -kérésre- ezt a tabot. Az én tisztes feladatom volt, hogy kamionozásra előkészítsem. A következőket szedtem össze a hozzászólásokból:
Rootolással érdemes kezdeni, mivel a gpslogolást ki kell iktatni, hogy a gép ne omoljon össze idővel.
A root menete elég egyszerű, egy Unlockroot nevű progi Pro változat, Free download telepítése. Mivel nekem win8 alatt nem látta az eszközt, amit large storage módban csatlakoztattam a géphez, ezért szedtem le allwinner a10 chipsetekhez univerzális ADB drivert, melyet itt találtok meg. A hibakereső mód bekapcsolásával és az unlockroot használatával egyszerűen rootoltam a tabletet.Megyjegyzés: Ha az ADB drivert nem engedi a digitális aláírás hiánya miatt a Windows, Érdemes ezt a featuret kikapcsolni. (win8 alatt: WIN+I, shift gombot nyomvatartva újraindítás. hibaelhárítás, speciális. Újraindulás után 7-es menüpont. Betölt a rendszer és már telepíthető is a driver)
Ezt követően file managerrel eme hozzászólást követve kikapcsoltam a logot.
Navigációnak a CoPilot Truck Europe v9.2.0.687 verzióját telepítettem.
Kellemes használatot!
-
rolandsuli
újonc
sziasztok mindenki!egy olyan kérésem lenne ezzel a hozzászolással kapcsolatba,hogy teljesen ugyanez a problémám lenne ugyan ezzel a készülékkel,de sajnos még nem csinaltam ilyet,és szeretném szintén megoldani ezt a problémát a tabom-on.kérdésem az hogy minden rendben ezzel a lépésees leirassal,csak mar az elején leragadtam...ha lehetne akkor bövitetebben leirni hogy mi is ez a ddms meg adt...és hogy ezt számitogépröl megtudom e csinalni,mert külföldön vagyok és kellene a gps,teljesen lefagyott az egész,vagy ujrarakni teljesen,vagy milyen programok kellenek ezekhez a lépésekhez hogy ujraélesszem a tab-ot,köszönöm mindenkinek.....
-
piko88
tag
HI!
Srácok valaki tudja melyik igo megy rajta? -
aztekkakas
csendes tag
Sziasztok! Én is egy recovery-t szeretnék nyomni rajta. A suliba az egy diákom hozott be egy ilyen tabletet. Túl sokszor rajzolta be a mintát rosszul. Természetesen se a gmail címét, se a jelszavát nem tudja. Hatodikos a szentem. Azonnal rávágtam neki, hogy sima ügy, megoldjuk pár perc alatt. Aha, ahogy azt elképzeltem... Akármit nyomok ezen vacakon, nem tudom előcsalni a recovery módot. Meg se nyikkan. Akármilyen erősen nyomom a gombokat, semmi. A sima bekapcsolás is nehezen megy. Olvastam a fórumot, kipróbáltam, amit tudtam.
Komolyan ennyi?
Ez egy vicc.
-
jocc79
csendes tag
Hali valaki meg tudná mondani hogy hogyan lehet ujra rakni ezt a gépet köszi!!
-
-
polonic
félisten
Van egy ilyen csodakészülék.
Gyári alaphelyzetbe állítás után a wifi nem akar működni. Be akarom kapcsolni, de nem történik semmi.
Aztán a google fiók hozzáadásánál sem jön be semmi. Csak a következő gomb látszik, a mező, ahova az adatokat kéne, az nem.Teendő, ötlet?
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Az én készülékem is bootloopba került. Ott akadtam el hogy az eszközkezelőben nem jelenik meg az Android ADB Device. Ha bekapcsolva csatlakoztatom a gépet akkor Hordozható eszköz alatt 2 meghajtót csatol fel.Próbálkoznék a livesuite -os megoldással is, de az sem látja az eszközt, pedig már letöltöttem a Evotab Fun firmware-t is.
Van valami speciális billentyűzet kombináció amivel csatlakoztatni kell az eszközt?
-
zsolt1225
aktív tag
Samsung 8 GB-os class 4-es 24MB/s-es kártyára miért írja mindig, hogy sérült?
Próbáltam már formázni mindenféleképpen. -
Zolipapa26
újonc
Sziasztok van egy Navon platinum explorer-em és nem tudom mijen gomb kombinácioval kel belépni a boot menübe tudna nekem valaki segiteni??
-
hevizms
addikt
Muszáj volt gyári visszaállitást csinálnom,mert eldobálta a kapcsolatot a pc-vel ,igy nem volt időm kitörölgetni a fájlokat.Állandóan kikapcsolt,majd vissza stb.Ugy mihelyst volt egy olyan pillanata amikor bebootolt,azonnal csunáltam egy gyári visszaállitást és az kitőrölte a felesleges fájlokat.A wifi azóta jó lett.A routeremen csináltam egy ujrainditást és utána már kapcsolódott.
-
geeeza
csendes tag
Sziasztok kedves fórumozók!!!
Én egy nagy szívességet kérnék tőletek!!!
Akinek van a navon platinum explorerén igo 2, nagyon megköszönném ha küldene kekem 1 működő sys.txt fájlt hozzá, amibe nem kell már belenyúlni, csak a mappába bemásolni!!!Sajnos a saját 800x480-as syst nem fogadja el! Visszadobja valami hibával, mert nem kompatibilis és ezt a felbontást írja oda: [800x384]
Nagyok kérlek titeket, hogy aki tud segítsen!!!
E-mail: geeeza1984@gmail.com
Előre is köszönök mindent!
Üdv. -
Smithy1986
tag
Sziasztok!
Épp most járt nálam egy 7" NPE, mert bootloopolt, és a megoldást nagyon köszönöm szdombinak!
Viszont, hogy a kedves usernek ne naplózzon tovább ez a csodakütyü, ezt hajtottam végre:
"My fix was easy. I hope it helps you.
Edit gpsconfig.xml found at /system/etc/gps/
Near the top:
cLogEnabled="true"
to:
cLogEnabled="false"Reboot
Delete the log files."Remélem segít azoknak akiknek már tele van a memó.
fx-el (file explorer + root addon) töröltem a system data/gprs/log mappában található összes fájlt (800MB) és így van bőven hely.Üdv,
Smithy -
-
hevizms
addikt
szdombi!!!!
Hálás köszönet neked a leirásért.Nélküled nem tudtam volna visszahozni az életbe a tabletet.
Nagyon köszönöm neked -
hevizms
addikt
Hát megoldódott nagy nehezen.Nem volt egyszerű.
Szintén szdombi leirását követtem.
Először win8 alatt próbálkoztam,de ott nagyon nem jött össze.
Utána win7 alatt csináltam.Ott összejött,de nagyon nehezen.
A problémát nekem az adta hogy eldobálta a készüléket.
Mikor megjelent az eclipse-ben az eszköz a bal oldalt,örültem mint majom a farkának
Viszont mire megkerestem a cache mappát hogy töröljek,hopp eldobta a készüléket.
Majd vissza,majd el.
Na így próbáltam gyorsan törölni 1-1 fájlt.Mint egy videójátékban.Gyorsnak kellett lenni,mert eldobálta a tabletet.
Na egyszer aztán bebootolt,azonnal csináltam egy gyári visszaállitást és azóta szuper!Legalábbis eddig.Egy fura dolgot művel a wifije amit nem értek.
Az othoni routeremet látja,beirom a jelszót,de hiába kattintok a kapcsolódásra,nem történik semmi.
Viszont ha a telefonomon csinálok egy wifi hotspotot,arra meg simán csatlakozik és működik is a net.Nem értem ezt miért csinálja,de majd kisérletezek továbbra is.
-
Lacass
csendes tag
Szia !
Jó lett a driver valahogy,mert másnap újra próbáltam és simán látta a laptop a tabot! Lehet csak egy újraindítás kellett neki !
Egyébként ezt a leírást követtem és működik is[link]
Köszönöm ezúton is szdombi !
Azóta semmi gond nincs a Tablettel és nem is telepítettem újra...: Lacass
-
schumiz
újonc
Szia,
Navon platinum 10 factory reset-et csinálnék. Vol+ + Bekapcsol. Androsi figura bejön, van 5 menüpontom. Irja is h használjam a Vol + / - gombot a lépkedéshez. De nem tudok lépni menüpontok között. Nem tapasztaltál ilyen jelenséget? Nem tudok a factory resetr-re lépni.
Nincs vmi tipped? Köszi.
-
Lacass
csendes tag
Sziasztok !
Nekem sajna az Android feliratnál megáll a betöltés és semmit se tudok vele kezdeni !
Recoveribe se tudok belépni és az ADB driver telepitése se megy,mert hiába töltöttem le a drivert nincs benne exe file és így nem megy ! Valaki erre tud megoldást ?
Köszönöm ! -
bal83
csendes tag
válasz
sanyoka123 #139 üzenetére
Hát én ma "oldottam meg ezt a gondomat"
Kicsit brutális módon...
Alapvető gondom az volt, hogy a vásárolt GASIA USB bill. (android szerint ez a neve -0040:0e8f)) mini usbs verzió nem OTG csatis.
Megoldások: Tablet műtét -mivel nem akarok külső + kábeleket-
Szétbontottam a tabletet és az USB 4-5 -s (SENSE - GND) lábat rövidrezártam.
Még ez se volt elég, mert alapból az USB 1. lábon (táp - VSS) nem ad ki feszültséget, így ezt is forrasztóval kellett orvosolni.
Módja: Az USB 1. láb és az akkumulátor pozitív vezetéke (vastag piros) közé egy 1n4007-es diódát forrasztottam be (Anód az akkumulátoron)
Így megy. Észrevétel, kicsit jobban merül az akku.
Ellenőrzéshez a PLAY-ról letöltöttem az USB hoszt control programot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest