Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajdzsi
tag
Nem tudom mit értesz "gyári igo" alatt - nekem alapból szoftver nélküli van amire utólag - több nap szenvedése után sikerült rávarázsolni a programot - de nekem (bár néha tényleg megáll gondolkozni, hogy most mi van - de ez főleg azért lehet, mert közben más is fut rajta, de) alapvetően kielégítő teljesítményt nyújt - teljességgel használható eszköz - navigációra.
-
harni71
csendes tag
Üdv nekem is van egy ilyen Navon Platinum explorer 7" tabletem gyári igo primoval örökös frissítéssel de sajna műholdat azt nem talál általában 0 műhold néha lát 1-1- et de annyit sosem hogy beállítsa a pozíciót már többször is probáltam több mint 1 órán keresztül de eddig összesen 1 szer sikerült beállnia és azt is eldobta hamarosan találkozott valaki már ilyennel vagy esetleg lehet megoldást találni erre a problémára
-
sanyoka123
csendes tag
válasz
sanyoka123 #94 üzenetére
A WiFi megosztás megtörtént a WMWifirouter progival. Már csak az a gond, hogy pl a laptopom simán megtalálja és megy rajta a megosztott Voda net, viszont a 2 tabletem a ViewSonic és ez a Navon bár megtalálja viszont nem csatlakozik hozzá. Mi lehet a megoldás?
-
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valahogy root-olni ezt a készüléket? -
sanyoka123
csendes tag
Sziasztok. Lehet, hogy nem egészen idevaló de nekem is lett egy Navon 7 Platinium Explorerem. A gondom a netezéssel van. Mobil netet szeretnék használni az autóban stb. Viszont a netet a PDA-on meg kellene osztani, hogy Wifi Routerként működjön. Nem találok használható progit mert a PDA egy Samsung i780. Tudtok valami megoldást?
-
feketepeti
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #91 üzenetére
Nekünk egy platinum explorer kb 2 hét alatt betojt, nem bootolt be.
Visszavittük, kb 6 hét múlva szóltak, hogy visszaadják az árát.
Részemről felejtős, support nincs, egyedi rom nincs (pont ilyen esetekre, amikor kellene a support)
Amíg ment, addig sem volt egy nagy eresztés.
-
SkyLine3000
addikt
Üdv!
Nézegetem a Navon Raptor 7 tabletet. Árban jó (30e ingyen kiszállítás). Ettől többet nem nagyon adnék tabletért. Ezért viszont 2 magos procit, 4 magos malit, 1 giga ramot és 8 giga hátteret adnak.
Kérdezném, h a Navon tabletek mennyire megbízhatóak, vannak-e típushibái, vagy valami?
Terméktámogatásról nem sikerült megtudnom sokat, mert a navon.hu egy szar. Semmi nincs rajta, 1000éve nem frissítették.
Mondjuk ahogy itt olvasgatom a topicot, a navon sem mentes a hibáktól.
Már annyi tabletet néztem ebben a kategóriában, de mindnek van vmi nyűgje. Gőzöm nincs, mit kéne venni. Lassan kezd elmenni a kedvem az egésztől.
A nagy háttértárral rendelkező egymagosok (16gb) és a kétmagos tabletek közt árban nincs nagy különbség, így ezért gondolkodom egy ilyenen vagy a társain (Concorde Tab Speed, Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo, Nextbook 7 Premium se dual, stb).
De aztán lehet végül marad egyedül a Galaxy W-m?:-) -
Lajdzsi
tag
Sziasztok. Ma délelőtt vettünk egy Navon Platinum Explorer készüléket, de nem volt rajta navigációs szoftver és az egész délelőttünk ennek a ráákombálásával telt, sikertelenül.
Tudnátok valami olyat ajánlani, ami tutttibiztos ezerszázalékosan jó?
Előre is köszönöm. -
mn72
csendes tag
Sziasztok!
Naviexras program nem látja,h csatlakozik az explorerem, win7 64program van a gépemem,de az mutatja
a kapcsolódást!...mi lehet a probléma?... -
Takcsi
csendes tag
Szia Mindenki!
A napokba vettem egy Navon Platinum Eplorert teljesen meg vagyok elégedve vele kivéve az érintő képernyőt. Hát az kritikán aluli.
Ha valaki tudna megoldást azt nagyon megköszönném.
Kerestem de nem találtam kalibrálási lehetőséget
Fentebb írták hogy a system fájl-ban ki lehet cserélni a touch fájlt én (tök kuka) nem találom még a system fájlt semBocs de teljesen kezdő vok.
-
Mifi146
csendes tag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne a Navon Platinum Explorer készülékkel ha bekapcsolom bejön a navon logó és az android felirat onnantól sehova sem mozdul. Mit lehet vele csinálni vagy csak szervíz ? -
weareinluck
tag
Navon Platinum 10 készülékemmel van probléma. A nem kompatibilis alkalmazásokat szerintetek érdemes telepíteni? Ha igen, akkor hogyan? Apk fileokhoz nem sikerült hozzájutni, így nem tudtam egyáltalán kipróbálni. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
kisBözsi
tag
Sziasztok!
Már mindenki kidobta az ablakon ezt a masinát? :-)
Nekem megfelel, amire használom. Gps, video, zene, net. A háttér világítás nem vibrál, ha 90%-ra van állítva. Nézzétek meg a cpu beállítást. Szerviz előtt 1500mhz-en volt. Most 1008mhz. Mintha stabilabb lenne, és bár nem próbáltam, de szerintem a wifi térerő ettől gyógyult meg. Szerintetek visszaküldjem a háttérfény miatt? Igy most nem vibrál töltés közben. Mikor vissza jött a szervizből rátettem töltőre. Olyan meleg volt a hátulja a töltő mellett, hogy a burkolat is megolvadt, de tölt rendesen, és az akksi as bír kb 2-2fél órát intenzív használat mellett. -
kisBözsi
tag
Csak azt tudnám, hogy töltéskor miért vibrál a háttérfény?
-
vodaboy
tag
tudja valaki hogy milyen kijelző típus való bele???egyik ismerősöm ráült a tablet-jére és betört a kijelzője. (LCD)
érintő jó! -
kisBözsi
tag
válasz
levi.hungary #67 üzenetére
Szia!
Próbáltam ROM mentést csinálni a ROM Manager
ClockworkMod progival. Nem mrtem folytatni, mert azt írta, hogy nem kompatibilis ezzel a készülékkel. Nem firtattam tovább, nehogy valami gubanc legyen. -
kisBözsi
tag
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Nem találtam semmi infót a kijelző típusáról, bár feltételezem, hogy TN paneles. Autóban használva milyen a láthatósága (tükröződés, kontraszt, betekintési szög stb.)? A felbontása nem túl jó a 7"-hoz képest, bár a hardver valószínűleg nem bírna többet.
Korábban szemezgettem a Navon valamelyik hagyományos GPS-ével, de annyi rosszat írtak a termékek minőségéről, hogy letettem róla. Ahogy a hozzászólásokat olvasgattam ezt a "jó" hagyományt folytatták ezzel a készülékkel is.
-
jaksi767
csendes tag
válasz
levi.hungary #74 üzenetére
Küldöm az IGO beállítást.
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=800
screen_y=440
screen_x2=440
screen_y2=800
screen_xy="800_440:800x440/440x800:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0 -
levi.hungary
tag
Az IGO-ban a sys.txt-ben milyen felbontást használtok, hogy értelmesen kiférjen minden?
-
Hejho!
Van egy Navon Platinum Explorer 7-es tabletem, és rajta egy iGO navigációval. Sokat vezetek ezért szükségem van az iGO-ra meg ezt szoktam meg (Kamion profil miatt).
A programon belül ki van kapcsolva a LOG funkció, de ennek ellenére a tablet folyamatosan akár hova megyek csinálja magának a LOG-okat a "data/gps/gps log/" mappába, és van hogy 1 log 500 megát is foglal...
Erre van valami megoldás ahol kilehetne kapcsolni hogy ne csináljon ilyen LOG file-okat többet?Köszönöm előre is!
-
süti76
csendes tag
Sziasztok,én a sygic nevű navit tettem rá, tökéletesen működik. De nem találok truck verziót androidra tőle,
ha valaki tudna megköszönném.
-
Szent Petya
csendes tag
Jah, nem gomba, csak nyomtam egy a-t is
A reset gombnál.... -
Szent Petya
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új tabletem. Valószínűleg a kínai fajtákból. Media-Tech CASSIUS 7 típus.Rajta van a play áruház, de nem tudok sem új fiókot nyitni, sem belépni. Már olvastam hasonló hozzászólásokat. Meg is csináltam én is azt a kb tíz lépést, amiben a kényszerített leállítás, illetve a törlés van. Ezek után sem működik a play áruház. Lehetséges-e az, hogy valaki előttem beírt egy mail címet, és nem lett resetelve, és én ezért nem tudok belépni? Ha igen, gyári visszaállítás megoldaná-e, mert én megcsináltam, de sem ebben nincs változás, sem a letöltött progik nem törlődtek. Tehát a program eltűnt, csak a letöltési mappa nem törlődött. Van egy apró lyuk az oldalán(persze pont oda nincs semmi sem írva), arra gondoltam, hogy ez a reset gomba. Ha van ilyen egyáltalán. A mikrofon, meg a hangszóró megvan, szóval azok nem lehetnek. Táp, fülhallgató, minden más feliratozva. Egyébként a blackmart alpha progival tudtam pár dolgot leszedni. De sok helyen visz tovább a google playbe, és onnan már nem megy tovább. Például leszedtem flash playert, de nem megy az sem, ugyanúgy, mint pl. facebookon nincs chat ablak sem, míg nem szedek le a google playel hozzá valami alkalmazást. A 3.4.7 verzió van fent.
Köszönöm a segítséget. -
mynames
senior tag
Na megtaláltam. Alul az óra mellett fel kell hívni, hogy USB kapcsolat, és , hogy engedélyezem...Nem emlékszem, hogy ConCorde-omon ilyen lett volna. Ott rádugom és egyből megy...
A lényeg, hogy megoldódott. -
mynames
senior tag
Win7 64 nem ismeri fel ha usb-n csatlakoztatom. Még annyira sem , hogy nem a belső memóriát elérjem...
Mit lehetne tenni?
-
levi.hungary
tag
76d20121227 helyett nekem 76d20121024 szóval van újabb szoftver. Hát jó lenne ha pubikálnák... vagy valahogy a tiedről le lehetne szedni. A market hiba is elmúlt alapból? Amúgy a navongps.com honlapjukon keresztül írtam nekik vagy egy hónapja, de még nem méltóztattak visszaírni. És még mindig nincs a termék a lapjukon, érdekes cég...
-
kisBözsi
tag
Sziasztok! Több mint másfél hónap szerviz után végre vissza kaptam a kütyüt. Wifi hibával küldtem vissza. Nagyon jó lett! Az érintője, is jó lett. Cseréltek benne wifi modult, hátlapot. Előtte foltos volt a kijelző. Különösen csak a világos tónusú háttérnél. Most már a foltok is eltűnntek. Frissítést is kapott, legalábbis a szerviz lapra rá vaj írva. Sajnos az előző verziót nem tudom. Alapsáv ver. 1.5, kernel 3.0.8+, build nuclear_107a-eng 4.0.4 imm 76d20121227 g7vr08. Amit e pár óra bökködésről tudok mondani, az az, hogy a net tuti gyorsabb lett, mint előtte. Egy dolog nem tetszik, amit előtte nem csinált. Töltéskor villog.kicsit a háttér világítás. Leveszem a töltőről, és kb 5 perc után hadja abba. Nem olyan feltűnő.
-
levi.hungary
tag
http://totalcar.hu/magazin/technika/2013/03/01/navon_platinum_explorer/ [link]
Teszt, azért a pocsék érintő kijelzőt leírhatták volna. -
istvan600
csendes tag
válasz
pengeborisz1 #58 üzenetére
hali én karácsony óta próbálom megoldani ezeket a gondokat,én már megkaptam az agyvérzést nézd meg előbbi szólásomat ott van a válasz a kérdésedre sőt azóta már BP-i nagy fiuk is próbáltak segíteni (én vidéki vagyok) de nekik is beletört a bicskájuk.mondták, hogy mi a baj de nem értem és már nem is érdekel.azt mondták olcsó sz-t vettem.egy barátom rá tett egy navigációt, valahogy működik de az sem az igazi lásd korábbi hozzászólásomat. ennyi pénzért okos t
elefont kellet volna venni az többet tud de azt hitem ez sokkal jobb dolog de nagyot tévedtem, és nagyon bánom hogy meg vettem,mert navigáciot olcsóbban lehet venni,és mint írtam másra nemigen lehet használni.
üdv istván -
Kistyuk
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy navon platinum explorert!
A problámám az lenne hogy az IGO telepítése után, amikor indítanám pár másodperc mulva kilép!
Nem tudom mi lehet a probléma!
Ebben kérnék segítséget!
Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv.
-
Sthaior
csendes tag
Szia
Próbáltam én is rájönni a memória elfogyás problémára de nem tudtam 3 féle Igo-val próbáltam mind megzabálta a memóriát!
Kettő géppel is megpróbáltam egyik fél gigás tárhelyes volt a másik egy gigás Media Marktban vettem vissza is vittem az elsőt a második után meg inkább visszakértem a pénzt és vettem egy Galaxy Tabot ezen tökéletesen megy az Igo.
Valószínűleg szoftverprobléma okozza a gondot!
Ami a Navonon elkajálta a memót az a Galaxy-n tökéletes!
Remélem tudtam segíteni!Navigálásra ez a tab így használhatatlan!!
Üdv
-
levi.hungary
tag
Állítólag ha 10 másodpercig nyomva tartod a bekapcsológombot (bekapcsoláskor???) jó lesz az érintőképernyő. Tesztelnétek, hogy nektek jobb lesz-e? Nekem mintha jobb lenne, bár lehet csak placebo (kb havonta egyszer használom a gépet rövidke ideig)
-
pengeborisz1
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek megoldania a pendrive vagy usb stick csatlakoztatási problémát? Én már lassan agyvérzést kapok a kísérletezésektől, és nem boldogulok.
Több fórumon olvastam az OTG-s kábelről. Azt próbálta már valaki?
-
aaandras
csendes tag
Sziasztok
Január elején vásároltam egy NAVON PLATINUM EXPLORER-t. Az egy éves, IGO Primos változatot vettem meg. Ahogy az lenni szokott, el is követtem egy csomó hibát.A szerencsém az volt, hogy a NAVIEXTRAS TOOLBOX progit letöltöttem, és csináltam benne egy teljes mentést...így amikor a sok telepítgetéstől állandóan leállt valami, és még a memóriám is megtelt....a cipőm is telelett. Sajnos csináltam egy gyári visszaállítást, így eltünt az IGO a gépemről...Visszamentem vele a boltba, ahol semmit sem tudtak mondani, pláne tenni vele...így magad uram elvén hjazamentem, és rájöttem...a NAVIEXTRAS progi elindítása után egy visszaállítás megoldott mindent. Lett IGO újra..és a memória gond is megoldódott egy időre. Azóta rendszeresen csinálok mentéseket, hogy vissza tudjak állni...A telóm is androidos, így már onnan is tudom, hogy érdemes egy progival bacupot készíteni az appokról, így azok bármikor visszaállíthatóak. Az IGO ról pláne érdemes, mert hajlamos az eltünésreHa valaki mégis talál megoldást a memóri elfogyásra, akkor nem kellene mindig visszaállítást csinálnom. Remélem adtam néhány használható tippet sorstársaimnak
-
norboy28
csendes tag
Gyerekek lehet,hogy találtam egy alternatívát romfrissítés ügyében. Nem mertem végrehajtni a frissítést több ok miatt ,de nem tűnik lehetetlennek.Eljutottam egy szintig ahol már csak egy okét kellene nyomni és menne a frissítés csak kérdés milyen lenne a tablet utàna. Vállalkozószelleműeknek ,bátraknak leirom szivesen mit hogyan :-)
-
norboy28
csendes tag
válasz
feketepeti #35 üzenetére
Hali először probáljátok meg a szervizt ha nem futtt ki az időböl bár nem tudom mit mokolhattak vele hogy igy járt
-
Gyula51
csendes tag
Sajnos igy sem indul.amugy kösz.
-
Gyula51
csendes tag
Valaki tudna segiteni.Vásároltam eggy navon platinum explorer-t,és a beállításoknál valamit elrontottam.Valahogyan eltüntettem az IGO8 ikonkát aztán csináltam egy gyári alapbeállítást.Most sehogyan sem tudom a gps-t előhozni.Csak felhasználó szintü segitséget kérnék sürgős!!!
-
pinterakos
csendes tag
Sziasztok!
Navon Platinum 10-es gépnél az a gondom, hogy elég sok alapalkalmazást (BKV, TELVIRA, Mozi24, wikipédia, stb.) nem tölt le a google playről, mert kiírja, hogy nem kompatibilis az eszközzel. Az angry birdsöket pl. fel sem ajánlja a google play, gondolom ezek sem kompatibilisek. Nekem tehát nem az a problémám, ami sokaknak volt, hogy 3 letöltés után hibaüzenetet ír ki, és egyáltalán nem tudnak letölteni, hanem az, hogy bizonyos alkalmazásokat letölt, bizonyosakkal pedig nem kompatibilis. Tehát a 6-os és 24-es hozzászólásban leírt orvoslások nálam nem játszanak. Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm előre is! -
kisBözsi
tag
válasz
hardlovinman #46 üzenetére
Pedig nekem segített. Nem írnám, ha nem. Miért is tenném?
-
demigodno1
tag
hali, vettem ma egy ilyen táblagépet, telepítettem pár alkalmazást, és mindet beteszi a feloldóképernyőre, és ezeket sehogy sem tudom eltüntetni, valaki esetleg tudna segíteni?
-
Yimmy77
csendes tag
Sziasztok !!
Nemrégen vettem egy Navon Platinum Explorer 7 "
Abban tudnátok segíteni hogy milyen formátumú e bokot tud olvasni vagy esetleg hogy milyen segéd progit kell hozzá használni ???Előre is köszönöm a segítséget ..
-
norboy28
csendes tag
Igo-promoval kapcsolatban nekem működik. Igaz nem probáltam hoss
zabb távon csak a szobában de talált műholdat kicsit lassan de talált .
-
hardlovinman
csendes tag
A bözsi által mellékelt "touch" fájlnak semmi köze az érintőképernyőhöz: az csak egy segédprogram ami minden linuxon van. Ne piszkáljátok, mert nem segít többet mint egy placebo és csak bajt okozhat.
-
norboy28
csendes tag
válasz
feketepeti #44 üzenetére
szerintem a gyár romot hanyagolni kellene inkabb valami jobb kellene ès hasznalhatobb. Mondjuk ha már download módig eljutnánk akkor lehetne romokkal kisérletezgetni pl: a concorde one romjával állitolag az jo...
-
norboy28
csendes tag
Valaki tud valami frissitést ne tartsa magàba ossza meg bátran. Készülék egész hasznàlhato lehetne ha az érintőképernyője azt csinàlnà amit én szeretnék ,de sajnos önnàló életet él...
-
kisBözsi
tag
válasz
levi.hungary #34 üzenetére
Szeva! Ment a mail.
system/bin mappába van. [link] -
iceman644
csendes tag
válasz
feketepeti #35 üzenetére
Tökéletesen ugyanez a helyzet az enyémmel.. :S Valaki pls help mert kamionozok és 1 hétig vagyok itthon! Ha addig nem lesz megoldás akkor szervíz csak akkor 1 honapig nuku GPS meg skype.. :S
-
kisBözsi
tag
válasz
levi.hungary #34 üzenetére
Persze! Szombaton küldöm. Előbb sajna nem megy.
-
feketepeti
aktív tag
Egyik barátom hozott egy ilyen cuccot olyan gonddal, hogy nem indul el. Elkezd bootolni, felvillan a Navon felirat, aztán az Android felirat és szépen így is marad.
Van ezen valami recovery menü, vagy akármi?
Esetleg valaki járt még így?
-
bigyo108
aktív tag
üdv.
a szétszedésről van valami info ?
törött kijelző a probléma, de az érintő rendben van, de nemtudom hogy egyben van e vagy külön.
érdemes ezzel egyátalán foglalkozni ?előre is köszönöm a válaszokat .
-
istvan600
csendes tag
sziasztok karácsony óta próbálok usb-s eszközt hozzákapcsolni (egér pendrive billentyű usb stick stb)
sikertelenül.kb felhasználói szinten értek a géphez.ezért, hívtam segítséget, többet is, de mind hiába.otg kábel, Y kábel is szóba jött semmi eredmény.igo navigációt sikerült rá telepíteni de nem volt egyszerű, és ha
100km/h- nál gyorsabb egy kanyar, olyan lassan reagál,hogy elmegy egyenesen,azt hiszi bementünk az erdőbe és újratervez.mivel nincs bluetooth a gépen külső stickel sem tudtam kapcsolódni bluetooth-os eszközhöz (elm327bluetooth) ezért vettem egy wifis eszközt (elm327wifi) ő-vele sem kommunikál.okos telefon
látja az elm327-et laptop szintén a droid nem.ámbár hívtam szakembert,és másikat is.ez utóbbi téma csak pár napos úgyhogy még nem merítettem ki minden tudományomat,és még vannak ismerőseim is akik értenek a géphez.lehet ,hogy egy dologra lehetne használni,internetezni de az is olyan lassú,hogy amíg betölti az időképet 2 fokot emelkedik a hőmérséklet. összegzésül ez a tábla így semmire nem használható egy 4 betűs
szóval tudnám jellemezni.ha valakinek lenne használható gondolata,elolvasnám . -
kisBözsi
tag
Ezt meg elfelejtettem: Az 1Gb RAM tényleg nem igaz. A 8Gb memória viszont jó. Azonban ebből a 8Gb-ból lesz a RAM, a system, és a saját tároló. Ez így nagyából kijön, ha átszámolod byte-ra. 8-al fog kezdődni.
-
kisBözsi
tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen Navon masinám van. Sok-sok kutatás után sem találtam hozzá semmit. A touch problémát viszont megoldottam. A kisfiamnak is van egy tablet-je. No name A13. Az övén nagyon jó a touch. És minden. Fogtam és a noname gépből kimásoltam egy touch nevü fájlt, és lecseréltem vele az enyémet. Újraindítottam, és pont olyan jó lett, mint az övé. Jó érzékeny lett. Még bubis nylonban is jól működik. A rendszer ugyan az. Persze az eredetiről csináltam biztonsági másolatot, nehogy meglepetés érjen.
Sajnos vissza kellet küldenem garanciába. Egyik napról a másikra a wifije elromlott. Nem találta a MAC címet. Most már napok kérdése, és kész lesz. Persze, ha találtam volna hozzá ROM-ot, akkor lehet, hogy nem kellett volna visszaküldeni. Szerintem ehhez soha sem lesz.
Üdv nektek! -
SharkyV8
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonykor vettem egy Platinum Explorer készüléket, leírnám az én észrevételeimet. Fuvarozó vagyok, így főleg a gps és az fm transmitter funkciót használom.
Gyárilag telepített iGoval vettem a gépet, így azzal nem volt gondom. Hidegen kell neki egy perc is mire megtalálja a jelet, felhős időben néha több is.
A play áruház hibátlanul működik, nem tapasztaltam olyan dolgokat, amiket írtatok.
Meg vagyok elégedve az érintőjével is. Van hogy valamire többször is rá kell nyomni, de egyáltalán nem zavaró. Ahogy az ára is mutatja, nem egy ipad.
Összességében amatőr szinten egy nagyon jól használható készülék.Viszont van egy problémám, amire nem találok megoldást.
A leírás alapján 8 Gb belső tárhelye van, ami a gyakorlatban csak 6.5 Gb. Ez még nem lenne gond. Ezt a tényleges tárhelyet 2 részre osztja, egy 6 Gbosra és egy 504 Mbosra. A kissebbiket rendszer gyökérmappának nevezi, a nagyobbikat SD kártyának (kártya amúgy nincs benne).
A bonyodalmak itt kezdődnek. Az alkalmazásokat a kissebbikre telepíti, amit aztán át tudok tenni a kártyára az alkalmazás kezelőben. Viszont ahogy használom a gépet a kissebbikről folyamatosan fogy a hely, és nem tudom mi zabálja. Hiába törlök le bármit róla, pár nap és megint elfogy a hely. Raktam már fel rendszertisztítót, átvizsgáltam vírusírtóval, de semmi haszna. Van valami tippetek mit csinálhatnék vele?
Köszi előre is. -
zolee1967
tag
Sziasztok!
Használ valaki külső billentyűzetet ezzel a tablettal? Ha igen, akkor milyen típust?
üdv
Z
-
lacus46
csendes tag
Sziasztok . elnézést a bénaságom miatt . vettem picilányomnak 1 navon platinum 10.1-t , minden tök jol megy , csak a facebook nem magyar , és a yahoo csak a fejhalgaton elég hangos , a saját hangszoro mindenhol jol zol csak azon nem , tudna valaki tippet adni mit kéne csinálni vele
( nem dobom ki
)
-
laszlohu
addikt
Ezeket megtetted, hogy rendesen működjön?
1.Setting (Beállítások) – belépni
2.Apps (Alkalmazások) – belépni
3.All (Összes) - fenti menüsorban ráklikkelni
-Google Play Store (G. Play Áruház) – kiválasztani
-Force Stop (Kényszerített leállítás) - ráklikkelni - OK megnyomni
-Clear Data (Adatok törlése) - ráklikkelni- OK megnyomni
-Return - visszalépni
-Google Service Framework (G. Szolgáltatások Keretrendszer)– kiválasztani
-Force Stop (Kényszerített leállítás) - ráklikkelni - OK megnyomni
- Clear Data (Adatok törlése) - ráklikkelni- OK megnyomni
4.Visszalépni és újraindítani a készüléket.
A fenti lépéseket minden Factory Data Reset (Gyári adat visszaállítás) után meg kell ismételni a megfelelő letöltés érdekében. -
hagymafog
csendes tag
Üdv sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek. Vettem egy Navon platinum explorer-t és nem sikerül feltelepíteni rá semilyen navigációs programot . Az igo-val kezdtem, egy másik készüléken kipróbált biztos verzióval, de a feltelepítés után pixelhiba miatt nem fut a program. Többször átfutottam rajta, de semilyen módon nem működik. Tudnátok ajánlani valamilyen megoldást, vagy valamilyen igo programot ami beválhatna. Előre is köszönöm.
-
authorvision
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a Navon Platinum Expl. 7" gépet együttműködésre lehet-e birni mobil stick-kel?
köszönöm,
a. -
tzetko
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Navon Platinum Explorer 7" tablagép, amely a következő hibát produkálja:
A Google Play -ről ha töltök le egy alkalmazást, akkor előtte mindig el kell játszani vele a gmail fiók törlését és újra létrehozását, egyébként "szerverhibát" jelez és nem frissít nem tölt le semmit.
A szervízbe hordás előtt gondoltam megkérdezem hátha van valakinek ötlete mit lehet vele tenni. -
evilskati
aktív tag
válasz
levi.hungary #1 üzenetére
-
-
Kriza
őstag
Tegnap megnéztem az Aquában egyet, aztán vettem egy másik típust.
Az alatt a kb. 5 perc alatt, amíg a kezemben volt, az volt a benyomásom, hogy nagyon érzéketlen a tapintásra. Be akartam állítani a magyar nyelvet, de a menübe alig tudtam belépni, a nyelvek között a görgetésnél pedig kb. 6-szor választott ki rossz nyelvet, mert a görgetés közben úgy érezte, hogy valamire ráböktem. Ráadásul a menüben görgetni csak állított nézetben lehetett
Anyagminőség szempontjából sem egy nagy eresztés (árkategórián belül)! Ráadásul úgy tűnt, hogy csak 512MB RAM van benne, nem 1GB, ahogyan sokfelé hirdetik!
Hogy jót is mondjak, nekem úgy tűnt, hogy a betekintési szöge talán kicsivel jobb, mint a többi, amit nézegettem.
Kbali: miért nem lehet ehhez iGot venni? Sokfelé úgy árulják, hogy van rajta.
-
bigyo108
aktív tag
üdv.
fóliát szeretnék a kicsikére.
van ennek pontos típusa vagy próbáljak meg egy univerzális 7colos fóliát ?
a navon 810t is valami herotab mid -el egyezik meg. -
Kriza
őstag
Írhatnátok róla bővebben tapasztalatokat!
Elég jó árban van - főleg ha azt nézzük, hogy van benne GPS - de olcsó húsnak néha nagyon híg a leve... -
tomi0829
csendes tag
válasz
levi.hungary #11 üzenetére
Csak navigációként használnám, a térképet nem tudom hogyan kell ezeknél használni.
Amikor megvetted akkor, kellett vásárolni hozzá térkép csomagot mint pl az IGO 8? Vagy ez hogy van? -
levi.hungary
tag
Egy hét utáni tapasztalat: Navigáció, zenelejátszás kocsiban jól megy rajta. Chrome elfogadhatóan megy rajta, a kijelző viszont pocsék, csak hüvelykujjal lehet kezelni, a többit nem jól érzékeli. A google account gyakran megbolondul és újra fell kell venni, hogy Playről lehessen installálni appokat. Támogatás nem tudom lesz-e hozzá valaha, még a gyártó honlapján sincs fenn a készülék. Szóval aki tabletnak használná az csalódni fog, kocsiba navigációnak ideális és olcsó, főleg ha hamar megtalálja a műholdakat, ami néha több perc is lehet.
-
tomi0829
csendes tag
Üdv, szeretném kérni a segítségeteket.
Vásárlás előtt állok, szeretnék egy használható GPS-t venni "otthoni" felhasználásra.
Kérdésem az lenne, hogy ha vásárolok egy ilyen navigációt, (EDigital 30e) akkor erre még tennem kell szoftvert a navigáláshoz? És ha igen, akkor " igo Primo 2 v9.6.5.245577 " ez megfelelne erre?
Vagy valami mást kell feltenni? Mennyire használható a készülék? Sajnos kezdő vagyok a témában, bocsi ha hülyeséget kérdeztem.Köszi előre is! Üdv.
-
Sgerda
csendes tag
válasz
levi.hungary #8 üzenetére
Köszi. Már értem. Ezen már túl vagyok. Újrarakom a profilt, akkor jó a play, aztán bezárom az alkalmazást, akkor újra nem működik.
Ma visszavittem az Auchanba, az ottani eladókkal megnéztük, összehasonlítottuk más típusú gépekkel. Nem támogatja az USB kapcsolatot csak számítógéppel, tehát se mobilnet, se pendrive. A RAM csak 512
Na mindegy, ettől használható a gép, csak bosszantóak ezek a dolgok. -
Sgerda
csendes tag
válasz
levi.hungary #6 üzenetére
Kedves Levi!
Köszi a választ. Mit jelent ennél, hogy törölni a profilt? NAgyon kezdő vagyok tablet ügyben.
Jelenleg azon pörgök, hogy ha nem lát vele semmit, akkor minek van? -
Sgerda
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Tegnapi napon vásároltam egy NAVON Explorer 7 készüléket.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek a mini USB csatlakozóval kellene-e, hogy lasson mondjuk pendrive-ot, ne adj isten mobilinternetet?
Egyéb nyavajám vele, hogy a google play áruház csak első belépéskor működik, akkor tudok letölteni, aztán ha kilépek belőle, majd máskor vissza, akkor meg állandóan azt mondja hiba a szerverrel. Ha visszaállítom a gyári beállításokat, akkor megint működik és megint nem.... (nem szeretném örökké a gyári viszaállítást)
Ha tudnátok segíteni megköszönném, mert ha ez géphiba, akkor még holnap 3 napos gariba visszaviszem.
Előre is köszönöm. -
levi.hungary
tag
válasz
Egyszer rátalált és azóta működik.
-
zsolosz
tag
válasz
ez engem is érdekelne, hogy működik...
-
levi.hungary
tag
http://www.navongps.com/ oldalon sem találtam semmilyen infót a készülékről. Esetleg fórumot vagy bármit talált már róla valaki?
-
levi.hungary
tag
Navon Platinum Explorer 7" android navigáció. Valakinek van ilyen? iGO Primo v9.6.7.235654 (Teljes Európa) verziót raktam rá, de nem találja a műholdakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest