- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
franklajos
csendes tag
Vettem egy Navon Platinium Explorer nevezetű 7"- os tabletet.Egy hétig működött rendesen.Utána belassult, szinte nem is nyitotta meg a programokat. Letöröltem az összes feltelepített programot de semmi változás.Csináltam egy gyári állapot visszaállítás. Onnantól fogva még a gyárilag telepített programok is eltüntek róla. Gondoltam, semmi gond, a google playról visszatelepítem őket.Akármelyik verziót is rakom fel bejelentkezés után rögtön leál. Romot sehol sem találok hozzá. Annyit sikerült kiderítenem, hogy Romániában Evolio Evotab Fun véven forgalmazzák, de ott is csak halott lineket találtam a romhoz. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen. Még annyit, ha valaki vásárlás előtt áll eszébe se jusson ilyet venni!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest