- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazol91
csendes tag
Szia!
Nekem is van egy Explorer 7-esem. Most vettem és olvasgatva a fórumot megpróbálok mindent felesleges LOG-olást kiiktatni a gépből. A gps logokat már megszüntettem, azzal nincs tovább gond.
De ettől függetlenül fogy a hely... Nekem még nem állt le a gépem, úgyhogy belülről tudom mahinálni.
Most töröltem az általad említett dalvik-cache mappából a fájlokat (Total Commanderrel), de gondolom használat közben ez a mappa folyamatosan újra tele lesz dex fájlokkal. Arra nem tudsz valami lehetőséget, hogy a gps logok-hoz hasonlóan hol lehetne kikapcsolni ezen fájlok naplózását?
A másik ilyen mappa /date/system/dropbox, ami szintén tele van txt fájlokkal. Azt is lehet szerinted törölni/esetleg megszüntetni a létrehozásukat?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest