Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kompakt vízhűtés
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
Kedves aGba!
Azt hiszem, értelek már.
Az anyakönyvvezetőhöz való bejelentkezést 30 nappal a tervezett frigyre lépés előtt kell intézni (hivatalos), de nálatok a zsúfoltság miatt tolódik ki ez az idő fél évre! Nem tudom, hogy ''Alsóbélapátfalva'' meg hasonló helyekkel, illetve az azonnali esketéssel mi a pálya, de Magyarország területén bármely településen - így például akár kedvenc nyaralóhelyeden, stb. is - köthetsz házasságot (bizonyára van olyan is, ahol nem kell + fél évig várakozni az előírt 30 napon túl). Ez biztos.
Egyébiránt GRATULÁLOK! :)) -
Don Vittorio
őstag
Szerintem nagyon rossz helyen érdeklődtél. A hivatalosan, törvényesen kötelező határidő 1 hónap (elméletileg a válások csökkentése miatt - persze azt sem tudják az emberek, hogy az ''igent'' követő 48 órában még semmissé tehető a dolog). Ha nem akarsz nagy felhajtást, akkor még azt is meg lehet beszélni, hogy az anyakönyvvezető irodájában aláírjátok a papírokat, oszt annyi. 1 hónap a várakozás, egy grammal sem több.
Egyébként a Las vegasi esküvőt egyáltalán elfogadják hivatalosnak itthon? Meg most miért is olyan sürgős ez? Csak a feleséged mehet veled Belgiumba? (Már, ha jól emléxem arra, amit írtál...) Én már voltam néhány ilyen úton, ismerőseim is voltak igy ''kiküldibe'', de még senkitől sem kértek házassági anyakönyvi kivonatot...
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest