Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• devast

addikt

válasz Jhonny85 #153 üzenetére

Azt ugye tudod, hogy kb minden 3,5"-os vinyó induláskor kajál 2 ampert a 12V-os árgól (vagyis 24W) ? 10 vinyónál az 240W, tehát olyan táp kell ami legalább 280-300W-ot le tud adni 12V-on. Én is azért vettem 160tx-et 150tx helyett, mert annál a 12V-os kapcsoló rövid ideig kibír 15 ampert is, míg a 150w-os változatnál csak 12-őt. Én csak 5db 3,5"-os vinyóval terveztem így belefér. Btw megjött a rendszer alapja, itt megy mellettem :) athlon2 x3 400e, negyedik mag unlockolva, fesz 1 volton.... a teljes gép egy noti vinyóval üresbe 28W, terhelve 45W. Passzívan megy rajta egy thermaltake torony hűtő, de nem ez volt a legjobb választás, nagyon sűrűn vannak a lamellái... viszont leglább nagy és olcsó... :DDD Hőmérséklet nagyon lassan de kúszik felfele... kb ~60 fok körül stabilizálódik. Most azon vagyok, hogy 2,2Ghz-ről lejjebb rakom 2-re hátha még tudok nyerni pár wattot, milivoltot és fokot :DDD

30db az rohadtul hangos... annál még a q6600-as fő gépem 6db ventivel is halkabb. kb 20 decibeles óra kattogásnál halkabb az ionos gép a nappaliban, de még 5-6 méterről is tisztán hallom, hogy megy...

Új hozzászólás Aktív témák