- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Raspberry Pi
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Utánanéztem pár dolognak közben.
Elég sok atom vs core i3 tesztet végignyálaztam, és arra jutottam hogy tökéletesen meg fog felelni mind fogyasztáslag mind teljesítményileg, tudom erősnek látszik egy NAS-ba, de nem is csak az lesz, a tesztekből az jött le átlagban, hogy alapjáraton nem sok különbség van fogyasztásban, szinte egyenlőek, terhelés alatt igaz megkajál 2x anynit, de töredék idő alatt elvégzi ugyanazt a munkát, így összességében jobb arány jön ki a végén, és nem mindegy hogy ha lejön egy 50, vagy több gigás pack akkor ne órákig csomagoljon, hanem pár perc múlva lehessen használni, és persze ne akadjanak fel a szerveralkalmazások ha dolgozik a gép.. másik pozitívum ugye a sata portok a lapon, amire a tervezett megoldásnál szükség lesz.Raid téren is körbelestem alternatívák után, az alapötlet ugye az volt hogy csak natúr kettémásolom ami fontos adat, bármiféle raid nélkül.
Nekem is hülyén hangzott, de eddig is bevált. Aztán botlottam egy windows home serveres oldalra, és láss csodát, ugyanazt csinálja, bizonyos beállított mappákat megdupláz másik lemezre, így nincs szükség drága kártyára, bármelyik vinyót le tudod olvasni bármilyen wines gépen, és 100% hogy nem fog szétesni a raid, mert nincs, de redundancia az van, igaz így elveszti a raid altal nyujtott plusz sebesseget, de nem is kell nonstop pörgetni 7 vinyot, ha csak az egyikről van szükségem valamire, bővítés meg.. betol, rádug, használ, öröm és boldogság..Az viszont érdekelne, tud-e valaki ilyen könyvtárduplázós megoldást mint ami a win home serverben van, win7-en működő formában, tehát megadni neki x,y,z mappákat, amiről mentéseket készít egy másik meghajtóra automatán, naponta x órakor. létezik ilyen program? vagy marad a manuális megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Gyúrósok ide!
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest