Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Krix őstag Egy ideje én is fontolgatom a házi tárolás átszervezését egy NAS boxba. Jelenleg 2x1TB HDD-n vannak a cuccok RAID 1-ben. Vannak rajta olyan adatok amiket nem szeretnék elveszteni, úgyhogy RAID 5-ben gondolkodom. Szempont lenne a bővíthetőség, ami a mostani helyzetben nem megoldott. (pedig lassan esedékes lesz) Nézegettem a gyári megoldásokat és ezek közül a Synology dobozai tetszenek a legjobban. Kicsi, könnyen használható, a bővítése is egyszerű. A mostani 2 vinyómat simán betehetném raid 1-be, aztán ha kezd szűkössé válni a hely akkor vehetek mellé mégegyet amit online raid 5-be tud konvertálni. Méret alapján a DS409slim a legszimpatikusabb de a noti vinyók lényegesen drágábbak mint az asztali társaik és a sebességük sem valami jó. Emiatt inkább a DS410-nél kötöttem ki. 
 Viszont nem vetettem még el a saját rendszer összerakását sem. Ma akadtam rá erre a lapra: X7SPE-H 6 Sata csatlakozó amit szépen ki lehetne használni a fentebb említett Lian Li házban. Árban kb. ugyanannyi lenne a DS410 mint a lian li + az atomos lap.Összehasonlítva a két rendszert a saját építés felől nézve Előnyök: + op. rendszertől függően lehet rá telepíteni még ezt-azt 
 + 6 lemezig bővíthető
 + 2 GBites LAN csati (bár ezt nem tudom, hogy mire tudnám használni, jelenleg egy is elég)Hátrányai: - nagyobb a ház mint a DS410 
 - komplikáltabb vinyó csere (bár ezt kibírom, annyira azért nem döglenek sűrűn a vinyók)
 - a raid migráció kérdéses, bár írta valaki, hogy ez megoldható
 - sebessége vajon milyen lenne a DS410-hez képest?Van-e esetleg valami bármelyik oldalon ami felett elsiklottam? 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Spórolós topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Automobilista 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő