Keresés

Aktív témák

• TommyGun

őstag

Hát ha az 1,6A jelzésü vackod nem megy 2,4 Ghz-en akkor nálad van valami bibi mert szereltem már vagy 15-20at és mindd ment...haver is nagykerezik és ő is aszonta hogy mindd ment eddig...szal erőfeszités nélkül :)) azért is mert én AMDs vagyok...NA DE MÉRT LETTEM AZ ??????

Ez itt a kérdés laja barátom :DDD
    Azért mert a rohadt intellel tele a tököm a nyolcvanfajta tokozásával amit az elmúlt években művel...slot1 ppga fcpga tualatin p4 423 p4 478 SZAl mennyenek az annyukba....meg a 20 féle memótámogatásába már meg a rambusos annyába bele...mindenki vegyen új gépet meg házat meg ramot mert a köcsög intel minden félévben kitalál valamit....az AMD meg megpróbálja kihozni a maximumot még a socket A platformból...

Szal csak ezért....ha az intelen múlna akkor mégtán flash kártya foglalatot is rakna a lapjaira hogy mégjobban bekavarjon a ramokhoz...
    Azon többet keresnek...nekik csak ez számít...kezd olyan lenni mint az Micrsoft meg a Matáv...

• TommyGun

őstag

laja abból a két prociból ha eladod bemész bótba azt veszel egy P4 1,6A ami új magos P4...ezek közül amik voltak a kezembe mind megy 2,4 Ghz-en...bár szar az Intel mert én AMDs vagyok de ez becsülendő..csak tod egy proci ne csak úgy teljesítsen ha szarrá pörgetem...vegyél te is AMDt :)) vagy ha nem de akkor egy 40-50 makid megmarad......ne cseréld el ne légy hülye....az az 100-200 hertz neked ér 40-50 rugóóóót ???????

Aktív témák