Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Hát ha az 1,6A jelzésü vackod nem megy 2,4 Ghz-en akkor nálad van valami bibi mert szereltem már vagy 15-20at és mindd ment...haver is nagykerezik és ő is aszonta hogy mindd ment eddig...szal erőfeszités nélkül :)) azért is mert én AMDs vagyok...NA DE MÉRT LETTEM AZ ??????
Ez itt a kérdés laja barátom :DDD
Azért mert a rohadt intellel tele a tököm a nyolcvanfajta tokozásával amit az elmúlt években művel...slot1 ppga fcpga tualatin p4 423 p4 478 SZAl mennyenek az annyukba....meg a 20 féle memótámogatásába már meg a rambusos annyába bele...mindenki vegyen új gépet meg házat meg ramot mert a köcsög intel minden félévben kitalál valamit....az AMD meg megpróbálja kihozni a maximumot még a socket A platformból...
Szal csak ezért....ha az intelen múlna akkor mégtán flash kártya foglalatot is rakna a lapjaira hogy mégjobban bekavarjon a ramokhoz...
Azon többet keresnek...nekik csak ez számít...kezd olyan lenni mint az Micrsoft meg a Matáv... -
TommyGun
őstag
laja abból a két prociból ha eladod bemész bótba azt veszel egy P4 1,6A ami új magos P4...ezek közül amik voltak a kezembe mind megy 2,4 Ghz-en...bár szar az Intel mert én AMDs vagyok de ez becsülendő..csak tod egy proci ne csak úgy teljesítsen ha szarrá pörgetem...vegyél te is AMDt :)) vagy ha nem de akkor egy 40-50 makid megmarad......ne cseréld el ne légy hülye....az az 100-200 hertz neked ér 40-50 rugóóóót ???????
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest