- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
salazol
őstag
Én a notimhoz 6E Ft-ért vettem egy noname firewire kártyát, azzal is megy. Csakehhez nem jártakszoftverek, a pyro meg ad hozzá, valszeg egy csökkentett tudású Ulead-et. Legalábbis a kezdetekben azt adták, de akkor még 40E volt az ára.
Sajnos közben már nem férek hozzá firewire-ös kamerához, úgyhogy mostanában nem használom.
A több effektet én meg nagy ívben ........., ugyanis anno a tanítómesterem arra tanított, hogy a jó múvi sohasem az effektektől jó. Általában a művészi érzék teljes hiányát és a szakmai tudatlanságot palástolják a trükkökkel. A mi anyagainkban csak élesvágás és úszások voltak, néha átszínezések, lassítások, és érdekes hangok. Mégis elhoztunk egy országos első helyet az első fesztiválon, amibe beneveztünk. Sajnos már nem ebben a szakmában dolgozom, de azért az elvek bennem maradtak.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest