Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
Scae [Edgar] #20 üzenetére
sztem van ahol ki lehet próbálni, senki nem várhatja el senkitől, hogy egy ilyen értékű cuccot vaktában vegyen meg...
szerintem...
aztán ki tudja...
szvsz az USB 1.1 elég, hát ezek a cuccok direkt erre vannak csinálva, egyik gyártó sem csinál használhatatlan cuccot, (na jó, ez így nem teljesen igaz), szal ha külső hangkarinak csinálta, akor nanak úgy is kell működnie, és biztosan gondoltak a laptop userekre is...
szerintem... -
PapaMaci
őstag
válasz
Scae [Edgar] #17 üzenetére
Nem értem, mi gondod van az USB 1.1-el! Nekem is ''csak'' 1.1 volt az eddigi összes gépemben, és egy CD minöségü hang (sött 24 bit/48kHz is) duplex modban simán elszáguld rajta. Pláne, hogy az emlitett ezközök mind 1.1 kompatibilisek! (Eddigi megfigyeléseim szerint csak a soksávos ezközök igénylik az USB 2.0-át)
-
Sick Boy
őstag
válasz
A Trustról egyszerűen nem tudom megállapítani, de a Zalman biztosan USB 1.1-kompatibilis!
-
Sick Boy
őstag
válasz
van ilyen: Trust 510EX USB -->> Bővebben: link
olyan br. 13.000-ért hozzá lehet jutni, esetleg olcsóbban is.
meg van ilyen is: Zalman ZM-RSSC USB -->> Bővebben: link
ez ~17.000 bruttó körül mozog, de enm nagyon lehet kapni, max megrendelésre. -
PapaMaci
őstag
válasz
Scae [Edgar] #15 üzenetére
Sajnos vagy nagyon keleten lakunk, vagy nagyon nyugaton, de valahogy semmi sem jut el idáig...
Az árakkal nem vagyok képben. Mennyit számmál rá?
Szerk: És mire használnád? Ugyértem kell e bemenet? vagy csak kikmenet érdekel? Mert volt az Abitnak egy 5.1-es kimenete, meg van az Ego-Sys -nek is egy Optoplay nevü szintén kimenete (14.800.-)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest