- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
Scae [Edgar] #20 üzenetére
sztem van ahol ki lehet próbálni, senki nem várhatja el senkitől, hogy egy ilyen értékű cuccot vaktában vegyen meg...
szerintem...
aztán ki tudja...
szvsz az USB 1.1 elég, hát ezek a cuccok direkt erre vannak csinálva, egyik gyártó sem csinál használhatatlan cuccot, (na jó, ez így nem teljesen igaz), szal ha külső hangkarinak csinálta, akor nanak úgy is kell működnie, és biztosan gondoltak a laptop userekre is...
szerintem... -
PapaMaci
őstag
válasz
Scae [Edgar] #17 üzenetére
Nem értem, mi gondod van az USB 1.1-el! Nekem is ''csak'' 1.1 volt az eddigi összes gépemben, és egy CD minöségü hang (sött 24 bit/48kHz is) duplex modban simán elszáguld rajta. Pláne, hogy az emlitett ezközök mind 1.1 kompatibilisek! (Eddigi megfigyeléseim szerint csak a soksávos ezközök igénylik az USB 2.0-át)
-
Sick Boy
őstag
válasz
A Trustról egyszerűen nem tudom megállapítani, de a Zalman biztosan USB 1.1-kompatibilis!
-
Sick Boy
őstag
válasz
van ilyen: Trust 510EX USB -->> Bővebben: link
olyan br. 13.000-ért hozzá lehet jutni, esetleg olcsóbban is.
meg van ilyen is: Zalman ZM-RSSC USB -->> Bővebben: link
ez ~17.000 bruttó körül mozog, de enm nagyon lehet kapni, max megrendelésre. -
PapaMaci
őstag
válasz
Scae [Edgar] #15 üzenetére
Sajnos vagy nagyon keleten lakunk, vagy nagyon nyugaton, de valahogy semmi sem jut el idáig...
Az árakkal nem vagyok képben. Mennyit számmál rá?
Szerk: És mire használnád? Ugyértem kell e bemenet? vagy csak kikmenet érdekel? Mert volt az Abitnak egy 5.1-es kimenete, meg van az Ego-Sys -nek is egy Optoplay nevü szintén kimenete (14.800.-)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest