Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Úgy tünik, hamarosan kettöre fog emelkedni, az országban fellelhető U24 -ek száma.
Én már lassan 3.5 éve használom, de még mindig kitünö a hangja.
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
válasz
Scae [Edgar] #17 üzenetére
Nem értem, mi gondod van az USB 1.1-el! Nekem is ''csak'' 1.1 volt az eddigi összes gépemben, és egy CD minöségü hang (sött 24 bit/48kHz is) duplex modban simán elszáguld rajta. Pláne, hogy az emlitett ezközök mind 1.1 kompatibilisek! (Eddigi megfigyeléseim szerint csak a soksávos ezközök igénylik az USB 2.0-át)
-
PapaMaci
őstag
válasz
Scae [Edgar] #15 üzenetére
Sajnos vagy nagyon keleten lakunk, vagy nagyon nyugaton, de valahogy semmi sem jut el idáig...
Az árakkal nem vagyok képben. Mennyit számmál rá?
Szerk: És mire használnád? Ugyértem kell e bemenet? vagy csak kikmenet érdekel? Mert volt az Abitnak egy 5.1-es kimenete, meg van az Ego-Sys -nek is egy Optoplay nevü szintén kimenete (14.800.-)
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Nézzétek meg a hang ''kártyámat''!
-
PapaMaci
őstag
Lassan hagyományt teremtek az egyszemélyes topikokkal!
-
PapaMaci
őstag
Hajtok a ''nap topikja'' cimre!
-
PapaMaci
őstag
ÁP!
-
PapaMaci
őstag
UP
-
PapaMaci
őstag
Gondoltam, nehogy elfelejtödjön a topik! Most is éppen hallgatom egyik munkám, és még mindig teljesen meg vagyok elégedve vele, pedig már több, mint 2 éve használom!
-
PapaMaci
őstag
Most néztem, eléggé lement az ára az elmult két évben. Már lehet kapni 48+ tréfáért.
-
PapaMaci
őstag
Az az érzésem, hogy nem sokan használnak ilyet.
-
PapaMaci
őstag
Tehát, ha valaki profi, hordozhato, sztereo hangezközre vágyik, annak csak ajánlani tudom.
-
PapaMaci
őstag
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Továbbra is várok mindenkit, aki ilyet használ, vagy akár csak érdeklödik!
-
PapaMaci
őstag
Ezennel megynitom a nagy U24 topikot. Várok ide mindenkit, aki ilyet használ, van tapasztalata.
Természetesen várom az U2A felhasználokat is!
Egy kép, hogy az is tudja miröl van szo, aki csak érdeklödik:
U24:
Sajnos az U2A-rol nem találok ilyen képet.
A készülék pontos leirását itt:Bővebben: link lehet elolvasni.
Amit felététlen tudni kell rola:
USB felületen csatlakozo hang ezköz AD/DA. Sztereo analog ki/be menet 6.3-as jack dugokkal, S/PDIF optikai, illetve koaxiális ki/be menetekkel, és AES/EBU kimenettel.
Ami ki illetve be tud menni, az 32, 44.1 és 48 kHz 24bit-es felbontásban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest