-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz adika4444 #83519 üzenetére
Szia! Igen annyi, néha több is.
Szabadban mérek többet is, Nekem itt mákom van ezzel, de sokan panaszkodnak az ismerőseim közül is hogy lassú, de ott meg van telekom és yettel.
Nekem is tetszik a történet, azóta tudok játszani a konzollal vele,
Jó ötlet a teszt, csak akkor fizess elő, ha használható sebességed van .
Igen végre lassan de fejlesztenek. Telekom korlátlan net nálam felejtős az ára miatt,
a yettel színtén bukó, az ára miatt, van 2g kapcsolatuk de a torony kmerekre van tőlem,
mármint a yettel és a telekomé.
esténként éjjel szoktam töltögetni mikor sok vizet nem zavar történet, eddig még nem találkoztam qssel.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz adika4444 #83901 üzenetére
Így van, jelentős a javulás. És igen, főleg egy- és két számjegyű utakon és a fővárosban javult a cellák egymáshoz illesztése. Aztán persze lehet, hogy néhány héten belül kapnak a bázisállomások egy új konfigot, ami után megint szakadozni fog és térhetek vissza yeti netre...
-
dchard
veterán
válasz adika4444 #84138 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy ez "hamis" bridge, mivel a mobilhálózat felé L3 kapcsolat van a bridge mg egy L2-ben működő kreálmány.
" A DHCP kliensen /29-es és /30-as subnet-ek jelennek meg"
A modem a hálózattól nem kap sem GW-t, sem maszkot, mivel ezek pont-pont kapcsolatok tehát /32-esek. Az hogy a modem mit hazudik ezen a kvázi hamis bridge-en keresztül a mögötte lévő eszköznek, ez a mobil hálózatra nincs hatással sem veszteséggel, és erőteljesen függ attól, hogy melyik gyártó hogyan implementálta.
A modem a hálózattól egy darab IP címet kap, kettő névszervert, ha kérte akkor az MTU-t, és slussz:
A jelenséget amit körülírsz egyébként láttam már QMI és MBIM protokolok fölött is, a gyártó (Quectel) nem tudta megmagyarázni hogy hogy lesz a /32-es címből /30-as vagy /29-es, és a Qualcomm-ra mutogatott. Ez főleg azért zavaró, mert privát hálózatban simán kaphatnak a modemek egymás utáni címeket, és így nem tudnak egymással kommunikálni.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
csaszi75
senior tag
válasz adika4444 #85351 üzenetére
Nem teljesen érthető az érvelésed, miszerint "Jó kérdés a továbbiak, nem tartom kizártnak, hogy megtartja a 4iG a partnerséget a Vodafone-nal, főleg, hogy a Vodafone Hungary a mai napig hirdet nyitott pozíciókat, emiatt szerintem maradnak ők jelen az országban annyira legalább, hogy a 4iG partnerség meglegyen..."
A Vodafone Hungary az már 4iG.. vagyis lassan One Magyarország Zrt. a névtől függetlenül ott is biztosan vannak új álláslehetőségek..
A Vodafone már egyáltalán nincs jelen az országban.. Csak a nevük létezik még, de kb január 1-el meg is változik a ONE-ra.
Ez mellett a 4iG lehetséges, hogy üzletel a Vodafone nemzetközi cégcsoporttal..Miután a Vodafone Magyarországot eladták, utána még eladták a Vodafone Spanyolországot és a Vodafone Olaszországot is..
Így Európában már csak kevesebb országban vannak jelen közvetlenül, viszont sok egyéb mobilszolgáltatóval vannak partneri kapcsolatban.A Vodafone Magyarország "Partner Market"-ként jelenik meg:
https://www.vodafone.com/about-vodafone/where-we-operate
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest