-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Minap lattam a vodafonnal, hogy amint elerem a 100mb korlatot, megszunik az internet szolgaltatas. Vagyis nem lassitanak, hanem nyisz, ende. Feltoltokartyas telefonra ajanlottam volna mobilnetet, email szinkronizalasra, idojarasra, webezni.
mi a rak van a vodaval? -
xrvman
őstag
Igényeltem 0 Ft-os feltöltőkártyát, pár napja meg is jött. Aktiválni akár 1 vagy 2 hét múlva is tudom? Akkor is megkapom a kezdetkori kedvezményt?
-
xrvman
őstag
válasz kovacsmi_74 #83612 üzenetére
Mi lehet a hiba okára válaszoltam úgy, hogy valószínűleg az Ellenoldali fél nem használ RCS-t.
Ok, lehetett volna bővebben is. Rendi.Esetleg ne +36 hanem 06-tal kezd a telefonszámot, mert azt vettem észre, hogy RCS üzenetek számai 06-tal kezdődnek a +36 helyett.
Ám akinek működik +36-tal kezdődően az RCS, az erősítse meg.[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Van a mai nappal Tuti100+ feltöltő kártyás csomagom, az otthoni azonosítóm alatt látom a mobilt is, vagyis a szerződés azonos előfizetői névvel vannak megkötve.
Azt írja a Voda: "A kedvezmények a My Vodafone alkalmazás „Ajánlatok” menüpontjában aktiválhatók." Konkrétan a dupla mobiladat és percdíj kedvezményt szerettem volna elérni.
Ám semmit sem látok az ajánlataim alatt.
Van valami amit nem tudok ? -
xrvman
őstag
válasz #73820095 #84521 üzenetére
Nem, ez kimondott feltöltőkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest