- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Köszi, nem úgy, mint ma reggel. Tudom, hétfő van . . . De fél óta után meguntam.
Majd ebéd előtt gondoltam, hátha? 10. percnél gondoltam, abbahagyom, majd máskor. Erre nem fölvette az ügyintéző?!
Bájos hangú hölgy, aki szerint viszont lehetek hűtlen is akár az XXL dijcsomagban, és meglepő módon ugyanannyi az ára!
De mondom én azt sem akarom, nézzük meg, ha veszem a kabátomat és ennyi volt?! Kapcsolta az ügyfélmegtartót. Még bájosabb hangú hölgy jelentkezett. Mondom, ez kezd gyanús lenni.
De sokat nem hagyott engedni, de a fölöttesét megkérdezi. Hát, így lett a régi ( két éves, 150Gb) díjcsomag korlátlan XXL annak a kb. fele, tíz hónapra, én meg hű egy évre. Ha már 2008 óta ragaszkodunk egymáshoz.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest