- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Ferenc.v
tag
Ma is új készülékárak vannak...
-
Blade_W
tag
Nem egeszen, ugy emlekszem az az akcio 2 honapig tartott, csak hat mostanaban jott el egy uj telo vasarlasanak ideje, meg penzem is most lett ra. Hat jol megszivtam, lekestem, ezvan...
Mondjuk 2 hettel ezelott még nem volt kint a honlapon a k510i ara kartyasan, be kellet mennem egy boltba megnezni, aztan mult heten kiraktak hogy 24990. Most hetfon idoben frissitettek, hogy 30 ezerre emelkedett.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
Tegnap este (~22 ora) meg reklamot is nyomattak, hogy elofizeteses csomaggal a v360 2k. Ezert is mentem fel a honlapjukra. Ott is volt az okt 1-ei arlista, ezert is remeltem, hogy a telefonnal a megjeloles, hogy az arak okt 01-ig ervenyesek csak eliras. (szoval az lol, hogy olyat reklamoznak, ami mar ''nem ervenyes'', mert bar tegnap este meg tenyleg tartott az akcio, de sajnos megvenni mar nem hiszem, hogy lett volna lehetosegem.) Az ''egynapos akciot'' meg javitottam, mert lattam, hogy szept 25 ota annyi a telo, csak sajnos nem tajekozodtam idoben.
-
kirkri
addikt
Pár napja kiderült, hogy a Bónusz díjcsomag elérhető meglévő előfizetés meghosszabbításánál is, ha elég határozottan el szeretném hordozni a telefonszámomat más szolgáltatóhoz.
És még újabb éveket sem kell bevállalnom.
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #739 üzenetére
Aha csak azért mert volt tegnap meg ma is egy másik árlista akkor már 1 napos akicó volt??
hát ez MEGA LOL
Emberkék azért volt az az egynapos ''akció''mert szombaton megszünt a 990 SIM kártya, és utána meg megváltózot a telok ára.
Igy még akik hétvégén megakarták venni a telot megtudták azon az áron. -
-
shev7
veterán
csodalkoztam is, hogy vasarnap este meg volt csillagozva a v360, hogy az akcio okt 01-ig ervenyes. Kicsit hulyen nezett ki, hogy okt 1-tol ervenyes arlista okt 1-ig ervenyes, de remenykedtem, hogy csak eliras, es a 01 az 10. ezek szerint megsem
MOD: most honnan szerzek 2k-ert mp3 lejatszos, bovitheto memos telot?
[Szerkesztve] -
Ferenc.v
tag
Én már a Nokia E50-est váááááároooooom...
-
shev7
veterán
tegnap neztem a vodafone arlistajat. Az arlista tetejen ez allt: Érvényes: 2006. október 1-től, az arlistaban a v360as elofizetessel ~2000 ft volt. Gondoltam ma megveszem. Mielott indulnek felnezek a honlapra, ma mar ez all ott Érvényes: 2006. október 2-től es a v360 10k. (persze ha vf500-as csomagra veszem akkor tovabbra is 2k) nagyszeruek ezek az 1 napos akciok...
hopsz latom az akcio szept 25tol tartott. Akkor visszavonom az 1 napos akciotNem lesz valamikor ujra 2k ez a telefon?
[Szerkesztve] -
Faget
tag
Vajon lesz októbertől SonyEricsson Z610i?
-
sbazsi
veterán
ezexerint ma jön az új árlista?
e50 mikor/mennyiért várható?
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
INFO:
Megszünt a 990.-ft SIM kártya a Vodafonenál.Illetve a 2490ft SIM,még dec. 31.-ig elérhető.
Felváltotta a 1680.-ft SIM(500ft lebesz.)
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #711 üzenetére
Lehet én csak a szorólapot látam az meg teli van 0-val.
Azért valjuk be a vodafone néha elég érdekesen kommunikál reklám terén -
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #707 üzenetére
Ha a 800 percet lebontod mondjuk 4 före az 200 perc/ 4000 ft 19ft percdijal
És azt hol lehet igényelni?
A 800 csomagnál ennyi(690ft)illetve az 500-nál
Ez a Vodafone-féle Családi csomag, csak a kommunikációja félreérthető.
Miért lehet félre érteni?
[Szerkesztve] -
Ferenc.v
tag
válasz
Viktor0610 #707 üzenetére
Jaja, én is... semmi más gond nincs vele.
-
-
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #701 üzenetére
Viktor0610:Köszi
És milyen percdijakon beszélnek?Mert gondolom nem 18.9ft-ért?
Ennél azért a Pannon családi csomagja kicsit jobb
Mert akkor miért is jobb?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest