-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Ra's al Ghul #49974 üzenetére
Na ne. Engem itt le óvodásoztak, meg a moderátor is kigúnyolt, mert szóvá mertem tenni, hogy nem megy. Ezért választottam négy éve a Vodát, mert a honlapja makulátlanul működött nekem mindig. (Jó a hétvégi karbantartások megvoltak, de ez belefér.)
Mindig pontosan fizettem a számlám, a számlaértesítő előtt majdnem egy héttel! 4 ezer ft. Nincs havidíjon felüli költésem, erre 6057 forintot mutat a rendszer, de tovább lépve azt, hogy nincs befizetett számlám. Szerződésben állunk, nem puszi pajtások vagyunk, ezért nem mindegy nekem.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged