- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Evita85
tag
Sziasztok! Problémám adodott és sajnos nem tudom mit tegyek!!!
Már vagy 4 éve előfizetéses vagyok (voltam) vettünk közben hűségnyilatkozattal telefont. Eddig oké. Közben kaptam egy új készüléket másik szolgáltatótól amihez családi csomaggal előfizetéses lettem. A hűségnyilatkozatom lejárt, nem akartam előfizus lenni tovább, ugy döntöttünk átmegyek Vitamax SCOOL-ra. Bementünk az üzletbe hogy mégis legyen róla papir, meg talán gyorsabb mint telefonon..
Másfél órát vártunk mire sorra kerültünk. Mondtuk hogy ez a helyzet, hogy át akarok menni erre a csomagra.Rendben van. kb 15 perc alatt megvolt a szerződés módositás.,
Ezután megkaptam az uj sim-et és beraktuk majd feltöltöttük a 3000 forintos egyenleggel.
Elküldtem az SMS-t hogy a Scool legyen az uj csomagom. Visszajön fél óra mulva az sms, hogy sajnos nem lehet váltani.
Mondom oké, felhivom őket hátha sikerül. Elöször fél órát vártam. Feladtam.
Most megpróbáltam ujra.Most sikerült 2 perc után beszélnem valakivel. Elmondtam mi a probléma... Mondja hát igen sajnos ez csak Uj kártyásként lehet. De akkor miért nem irják oda. Mert mindenki ezt a számom ismeri, nem szeretnék uj számot. S van diákigazolványom is. Az üzletben meg mondták hogy minden további nélkül 48 óra mulva lehet váltani.
Kijöttünk az üzletből az anyummal. 20 perc mulva hivtak hogy biztosan váltani szeretnék, hogy ajánljanak jobb csomagot csak maradjak előfizetéses. 30%-kal olcsobban beszélhetek meg olcsobb a haidij meg minden. Mondom igen, mert más csökkentek a számláim, de még átgondoljuk. Másnap visszahivtak. Mondom 100%!!! Döntöttünk. Átmegyek kártyásra. Beraktuuk és most itt állok hogy milyen csomagom legyen, mert 600forintot nem akarok wapra költeni és ez bőven elegendő lenne. a csomagban levő 2 MB.Ne haragudjatok hogy regényt irtam, de igy jártam. S nem szeretném hogy más is igy járjon. S igy elveszett a kedvezmény, meg minden...
-
AMD ehog
aktív tag
Csütörtökön pedig zuglóban párszor eljátszotta a network busy-t. A készülék egy Nokia N70, máshol eddig sosem csinált ilyesmit.
Zuglóban nem Network Busy-t játszott, szó szerint nem volt térerő az Örs v. tere környékén, ha volt is, akkor 1-2 egység.
De nem csak Zuglóban jött elő ez, hanem Mátyásföldön is. -
Diego!
senior tag
De jó, most látom hogy megújult a vodafone oldala....de jó lett!
-
ottoyes
senior tag
válasz
Viktor0610 #3094 üzenetére
Viktor kapásból én is erre gondoltam...de tévedtem..az ügyfélszolga felhomályosított...ezen új infok alapján Motogirl-nél a pont!
..azért a másik kérdés érvényes:hogy tudnám megoldani?...és kérem mellőzni a "hát router-rel" vélaszokat,mert USB-s a LAN bemenetem.. -
válasz
ottoyes #3092 üzenetére
Az én értelmezésem szerint ez azt jelenti, h. a netet kolátlanul használhatod 5000 Ft-ért, abban azesetben, ha nem használod extrém módon.
Amennyiben extrém módon használod, átváltják a terifádat a forgalmidíjas változatra, mely esetén u.azok a feltételek, mint a "rendes" előfizetésnél. Ez azt jelenti, ha a havi forgalmad eléri/meghaladja a 16800 Ft összeghatárt, a szolgáltató előleg befizetését kérheti tőled. -
ottoyes
senior tag
válasz
Viktor0610 #3091 üzenetére
Persze..értem..Torrent mellőzve..na akkor idézem:"Az ált.szer. feltételek 4.1.4.pontja szerint előfizetőink havi bruttó 16800 Ft összeghatárig vehetik igénybe szolgáltatássinkat.Amennyiben előfizetésének forgalma eléri az előbbi összeget,Forgalomfigyelési Csoportunk tájékoztatja Önt a hóközi befizetés szükségességéről és összegéről." nya ennyi...bár most,hogy ujra elolvastam támadt egy ötletem...lehet,hogy minden új előfizető ilyet kap?
-
-
ottoyes
senior tag
..ejnye,ejnye Vodanet...ötezerért korlátlan..ami brutto 16800.- forintot jelent..de..de..az nem korlátlan,hé!!
..nem tudtok megoldást eme Vodanet megoszására? -
-
Atombalu
senior tag
válasz
Viktor0610 #3086 üzenetére
maszk alapjan ?
-
-
AMD Power
titán
Évről évre egyre többet tesz a Vodafone
Hát igen. Az angol Voda.
-
Atombalu
senior tag
szeretem a vodafone-t, de tenyleg még problémám nem volt velük, de próbáltam aranyszámot vásárolni és az nem sikerült
Eloszor kertem oket, h had vehessem meg pl. a 06705000000 , mert ha felhivom azt mondja az automata, h még nincs hozzárendelve egy előfizetőhöz sem. probálkozott a csaj meg minden, aztán 36 ! percre rá egy kollegája azt mondta, h ezek a számok mind elkeltek már "évtizedek óta" erdekes,,,
aztán mondta, h felajánl párat, amiket kidob neki a gép pl. 06705677867ekkor mar tudtam, h nem lesz semmi az egeszbol.
úgyhogy várom a negyedik szolgáltatót itthon és megpróbálok elsőként venni egy jó számot.
jah és még vmi, kertem oket, h e-mailben küldjenek ha nem is tobb száz, de legalább egy 10 jól megjegyezheto aranyszámot, ami nem foglalt,de azt sajnos nem tudták technikailag megoldani
úgyhogy most fekete pont a vodanak,,Esetleg valaki tud errol vmi infot ? A jo számokat cégeknek adják el milliókért, vagy mi ?
-
motogirl
tag
válasz
Oliverda #3080 üzenetére
Pedig esélyes a dolog...
Nekem is 3G-s telóm van és így szoktam megoldani a dolgot. Ha folyamatosan 3G hálózaton vagyok, akkor hamarabb merül a akksi is. Szóval én általában kikapcsolom és csak akkor váltok vissza 3G-re, ha használni akarom. Azért egy ilyen miatt nehogy felbontsad a szerződésedet
-
Oliverda
félisten
válasz
Viktor0610 #3077 üzenetére
Meg is teszem. Kíváncsi leszek hogy mit találnak ki.... majd beszámolok.
-
-
Oliverda
félisten
Lassan két hónapja már immáron Pesten dolgozok, és szomorúan tapasztalom hogy a Vodafone hálózata mennyire gyenge néha. Nem hiszem hogy a telefonom lenne a ludas. Az irodánkban (Ferenciek tere) gyakran nem tudnak elérni, csak 5 percre rá jön az SMS hogy kerestek. Szerintem a 3G zavar be, mert sokszor fogja magát és visszavált sima GPRS-re, utána jó. Viszont máshol ezt nem csinálja. Csütörtökön pedig zuglóban párszor eljátszotta a network busy-t. A készülék egy Nokia N70, máshol eddig sosem csinált ilyesmit.
-
-
motogirl
tag
válasz
Viktor0610 #3066 üzenetére
Ebben csak az a gáz, hogy a 1270 nem tud aktuális készletinfót mondani. Ők azt nem látják, hogy az adott boltban a készlet már ki lett esetleg adva, vagy szerződés alatt van.
Ha szeretnél ilyen telefont, akkor érdemes előtte a boltban érdeklődni.
Amúgy bármelyik hálózatról a 288-1270-et kell hívni. -
Gebriel
veterán
Adva egy Vodafone 715(természetesen függő) készülék és egy Vodafone SIM előfizetéses kártya...
De mit keres benne egy PANNON (gsm?!?!?) hálózat logó
Ha nem velem történik meg el sem hiszem,igaz csak pár percig,de úgy meglepődtem,hogy telefonálni is elfelejtettem kivácsi lettem volna rá hogy sikerülne?
De sajnos ez elmaradt,mert olyan sokáig bámultam hogy jól láttom azt amit látók
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Viktor0610 #3066 üzenetére
köszi, gondolom az Pannon hálózatról nem ingyenesen hívható
Nem használom ki totálisan az N73-mat (kvázi telefonálok és SMS-t írok vele, néha ébresztenék, ha tudnék...hosszú), és a money meg nagyon kéne, így a 6234-re esett a választás, mert elég okos az árához (9,990.-) képest
Thanks a helpet (megint)
-
válasz
Alvin_ti4200 #3065 üzenetére
A készleteket a 1270 megmondja neked.
Természetesen 1+1 év jótállással adja a készüléket a Vodafone is.
(Röviden: egy év teljeskörű plusz egy év csak a készülékre.) -
Alvin_ti4200
félisten
Nokia 6234-et hol tudok holnap jó eséllyel venni előfizetéssel és számhordozással? Ja és ugye 2 év Nokia garival adják a telefont?
-
-
Csipané
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám hogy a telefonom nem olyan régen kezdet el vacakolni. Tegnap megnéztem és levolt merülve az aksija.Feltöltöttem és bekapcsoltam,és amikor megnéztem újból kivolt kapcsolva.És bekapcsoltam újból és megint kikapcsol.És ez így ment nekem egész nap.
Szerintettek bekell vinnem szervizve?Vagy mi lehet a gond?
Ha valaki ezzel kapcsolatban tudnekem valamit tanácsolni akkor azt előre köszi a segitségeteket.
Sziasztok -
-
Laybee
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi időbeli telik, amíg aktiválják a SIM kártyámat? Már 2 napja nálam van és még mindig semmi. Flottás...
-
motogirl
tag
Esetleg érdemes megnézned a lefedettségi térképet is. Folyamatosan "hegesztik" a hálózatot, tehát nem szabad feladni annak sem, akik vidéken laknak. Ja, és ott is lehet használni csak egy kicsit lassabb a HSDPA-nál. [link] a térképen állítsd át GPRS-ről 3G-re a mobiltechnológiát.
-
Pajoz
őstag
válasz
Viktor0610 #3054 üzenetére
Elhiszem!
Pedig váltig állította.
Nemigen az én esetem az első ilyen baleset.
GhOsT!Bocsi a rossz infoért! -
lancika
tag
Sony Ericsson K810i-m van, de a Vodafone live-on mégse jelennek meg a 3G menüpontok...mi lehet a baj?
-
-
Pajoz
őstag
Szerintem ennyiben ki is merültek a lehetőségeid.Nemrég reklámoztak ilyen "közvetlenül
beletoszok a gépbe és örülök
mint állat" netelőfizut.Berobogtam a vodabótba és közölték,hogy csak 3G lefedettség alatt müxik.Ez pl hozzám a legközelebb Miskolcon van.
De lehet azóta másképp van...1270? -
CineDOG
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3047 üzenetére
Nyertem. Még az elején. De most szépen visszakérik az árát.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest