Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
tothm
őstag
Sziasztok! Sürgős help kellene! Megkaptam az ingyen voda kártyát, de amikor végigpötyögöm egyszerűen azt írja ki, hogy hiba történt, és írjam újra! Mi lehet a gond? Gyors segítség! Köszi!
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
lomha lepke #5286 üzenetére
Köszi szépen.
Ma 22 nap után megjött az ajándék SIM kártyám. -
AMD Power
titán
Anno mikor "meghívtak" a Vodafone Bónusz díjcsomagba mondtak ,hogy még akár 3 vagy 4 családtagom is jöhet és akkor velük ingyen tudnék beszélgetni. Ez még mai létezik? A családtag szintén Voda előfizető.
-
-
-
okib4100
aktív tag
Ez kétségtelen, egyik oka az amit mondtál, h közel 2,2-szer akkora piac mint a magyar, a másik, h több szolgáltató van (feltehetően emiatt élesebb a verseny), harmadik, amit még gondolok, h valószínűleg később kezdődött Ro-ban a mobiltelefon elterjedése és gyorsabban futott fel mint itt
Plusz azt is jó lenne tudni, h ott milyen a piaci részesedése, adott cég két külön országban teljesen más körülmények, más piaci pozíció mellett teljesen más üzletpolitikát folytathat. -
wwhy
veterán
válasz
lomha lepke #5287 üzenetére
Nem is a notebook a lényeg, hanem, hogy a romániai piacot (gondolom nagysága miatt) sokkal de sokkal jobban figyeli a voda. Midnen tekintetben (akciók, árak, kedvezmények, bónuszpontrendszer [a pontokat pl. simán beválthatod telóra]! stb. stb.) Ha nem roaingnak számítana, akkor lazán ott érné meg előfizut kötni
-
lomha lepke
tag
Árult egy időben itt Magyarországon is notebookot a Voda, hát nem aratott vele túl nagy sikert. Viszont van egy akció.
-
lomha lepke
tag
válasz
Zoli bácsi #5281 üzenetére
A flottacsomagok paraméterei kvázi titkosak. Csak akkor lehet róluk felvilágosítást adni, ha már beazonosítasz egy olyan telefonszámot, ami az adott tarifába tartozik. Esetleg a szervezetnél tudnál érdeklődni.
Ezekről az ingyenes SIM-ekről nem sok ismerettel rendelkezem, de talán a 1270-en utána tudnak nézni a rendelésnek.
-
lomha lepke
tag
válasz
Gebriel #5279 üzenetére
Ez külföldi nethasználatból jött össze. Az első két zónában, ha nem preferált hálózaton netezel (és nincs connect roamingod sem) 2800 Ft a megánkénti díj (félmegás egységekben számláz). Ami azt jelenti, hogy 1 gigát sem kell forgalmaznod, és kétmillió fölött vagy. Ez pár óra, vagy mondjuk fél nap alatt simán megvan. Mivel a riport nem online, ennyi késlekedés előfordul (főleg roamingnál). Mikor észreveszik, persze rögtön tiltanak, de akkor már...
-
wwhy
veterán
Romániában a Voda saját netbookot (Vodafone Log’n’Go 160) forgalmaz 99 eur áron (2év/3,6-so internet előfizu)
Adatok: Intel Atom 1,6GHz, 10,2 TFT LCD, 160GB HDD stb. Ezen kívül megvásárolhatók még:o Sony Vaio Z21XN
o Toshiba Satellite A300
o ASUS Eee PC 701
o DELL XPS M1530
o Toshiba Satellite L300-11M
o ASUS Eee PC 904Nálunk meg cumi
-
válasz
Zoli bácsi #5281 üzenetére
ha megnyugtat akkor én elsején rendeltem és még mindig semmi.. én már kezdek lemondani róla
-
Chris'o75
tag
Rossz hír a korlátlan vodanet tulajdonosoknak!!!
- A le -és feltölthető adatforgalom korlátlan, és most már a P2P alkalmazásokra vonatkozó tilalom is megszűnt, ugyanakkor a havi 5GB feletti forgalomra vonatkozó lassítás életbe lép (ÁSZF A/9.4.1.1)
Üdv C
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
lomha lepke #5276 üzenetére
Hali. Nem tudod véletlenül, jelenleg milyen díjak vannak a MESZK flottában? Kerestem a honlapon, azt írják, hívjam a 1270-et. Hát a 20-as számomról inkább nem.
Valamikor 2 éve kaptunk utóljára papírt a percdíjakról, akkor nem volt nagy durranás. Gondoltam, hátha változott.
Másik amit kérdezni szeretnék: November 4.-én regisztráltam a Voda honlapján ingyenes SIM kártyát. Még semmi nem jött. Lesz még belőle valami, vagy felejtsem el? -
Gebriel
veterán
válasz
lomha lepke #5275 üzenetére
És hogy bírnak 2millát csinálni, amikor ott a hóközi számla
-
válasz
lomha lepke #5269 üzenetére
értem.. és most jó hülyének nézettem itt magam
csak sosem volt még előfizum, sehol, de igy már vágom a dolgot! THX!
-
okib4100
aktív tag
válasz
lomha lepke #5276 üzenetére
Másik szolgáltatónál voltam tegnap, előttem lévő pofa 40 percig vitatkozott az üi-vel, vmi 9 ezer Ft internet túllépés (nem roaming) ügyében, aztán belátta h nem tud mit csinálni és kifizette, namost 700 ezernél azért nem hagynák ily könnyen ennyiben a dolgot.
Ezért gondoltam, h lehet egyszerűbb lenne valami limit felett real-time tiltani mint később hetekig-hónapokig vitatkozni az ügyféllel.De gondolom ennek technikai akadályai vannak (mint pl. a roaming partner rendszeréből gondolom nehézkes real-time adatokat átvenni) -
lomha lepke
tag
válasz
lomha lepke #5274 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Kijavítanám magam: az nem apróság hogy kifizesd a számlát. Pedig milyen szép is lenne!
Tehát a lényeg, hogy forgalmazz és fizess is! -
lomha lepke
tag
válasz
okib4100 #5272 üzenetére
A legnagyobb külföldi netes számla amit láttam, kétmillió párszázezer Ft-ról szólt. A forgalomfigyelés riportokat futtat, hogy kiszúrják a magas egyenleget, de azt hiszem naponta fut a csak a riport (lehet persze, hogy naponta többször is, de az biztos, hogy nem online). A külföldi használat meg egyébként is nehezebben mérhető, mert meg kell várni, míg a külföldi parner továbbítja az adatokat. Ez pedig néha eltart egy darabig...
-
okib4100
aktív tag
válasz
lomha lepke #5266 üzenetére
Szomszéd topicban volt, h a topicoló rokona csinált internettel 710e-s számlát külföldön 1 nap alatt
Mondjuk ez pannon volt. Utánaszámolva, 2400 Ft /MB díj mellett ez kb 300 megabájt letöltést jelent.
A kérdés az, h real-time is méri a forgalmi díjat a voda rendszere a net esetében, vagy csak lecsatlakozás után? Mert ha utóbbi, akkor vki simán letölthet 300 megát roaming alatt (HSDPA-n még nem is sok idő), majd bontja a kapcsolatot, és kész is a 710 rongy, akkor már lehet tiltani, de késő. (Persze behajtani be lehet)
Tehát a voda esetében a szóban forgó úriember meg tudta volna csinálni a 710 rongyos roaming internet számlát? -
wwhy
veterán
válasz
lomha lepke #5264 üzenetére
és számlaforgalmon kívül?
-
lomha lepke
tag
A helyzet az, hogy flottacsomagokra nem írhatsz alá tarifahűséget, ezért kedvezményt csak a forgalom után kaphatsz (ha elég magas, és tartozni se nagyon szoktál). Hívd fel a 1270-et és megmondják pontosan. Most is hívhatod őket, non-stop és hálózaton belül ingyenes, nagyon fognak örülni neked.
Amire szükséged lesz: telefonszám (alternatív megoldás: ügyfélszám, számlafizető azonosító) és ügyfélbiztonsági kód.
-
lomha lepke
tag
válasz
Barthezz2 #5268 üzenetére
Ez történik. Lezárják a számlát, és az elmúlt havi forgalom után fizetsz. Csak a havidíjat fizeted előre, de ez csupán az első számlánál jelent többletet. A többinél be van terhelve egy hónapra vonatkozó tarifadíj, a dátum meg mit számít? Ha a nov. 13-i zárású számlában a(z) 3000 (5000, 10000, akárhányezer) Ft-os havidíjnál a számlázási időszak sorban nem a 11.14-12.13-ig, hanem a 10.14-11.13-ig tartó idősáv szerepel, akkor is ugyanúgy 3000 (5000, 10000, akárhányezer) Ft-ot fizetsz.
-
válasz
lomha lepke #5266 üzenetére
én azt értem hogy ki kell fizetnem, nem is azzal van bajom, csak számora kicsit furcsa hogy előre fizetem ki a havidíjat,miközben még tul is léphetem a keretet meg sms-t is irhatok róla, amit értelem szerűen fizetnem kellene. Jo gondolom akkor igy azt beleteszik a következő havi számlába(amit megint csak előre fizetek), de nem lenne egyszerűbb lezárni az adott havi forgalmat, és utána az alapján küldeni a számlát?
-
D@ni88
addikt
Hali, 2 éves előfizetésem van, otp flotta hands csomagban, és új telefont szeretnék venni, ilyenkor jár valami kedvezmény?
-
lomha lepke
tag
válasz
Barthezz2 #5265 üzenetére
A havi előfizetési díjakat -ahogy azt a nevük is mutatja- egy hónapra előre kell kifizetni. A nov. 13.-i zárású számlában a havidíj a nov. 14. - dec. 13. közötti időszakra van beterhelve. A 3 hónap "ingyenesség" pedig 100%-os havidíj-jóváírást jelent. Szóval átlépheted a keretet, meg SMS-t is küldhetsz, de akkor ki kell fizetened az árát. Gondolj bele: ha Te elkezdesz emelt díjas SMS-eket küldözgetni, vagy 1G-ás csomagnál töltögetni több tíz Gigát, vagy külföldön netezel, generálva ezzel több százezres számlát, azt nem nyeli be a Voda, mikor 39990 + 37500 Ft-ért meg bonthatsz.
Szerk.: a valóságban persze nagyon gyorsnak és szerencsésnek kell lenned, hogy több százezres számlát generálhass, az esetek 95 százalékában jóval hamarabb tiltanak.
-
hát gyerekek most én vagyok hülye vagy nemtudom, valaki világosítson fel
Nemrég beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy az augusztus7 én aktivált, 13.-i számlazárásu net előfizumbol meddig tart az első három ingyen hónap, közölték velem, hogy a november 14-december 13.-áig tartó időszak az első fizetendő, mondom ok, ez igy akkor frankó, erre ma kapom a csekkethát mondom mi a bubánat ez
Mint átnéztem a számlát, most fizettetik ki velem a dec 13.-án zárandó számlámnormális ez? csak nekem fura igy friss előfizusként?
tehát most oké hogy fix havidíjam van, de ha sms-t írok akkor már plusz pénz, ha tullépem a keretet szintugy, és akkor mivan? mert 13.-áig még megtehetem... -
Studi22
aktív tag
válasz
Csapi007 #5262 üzenetére
Feltöltöltőkártyánál vagy előfizunál?
Ha feltöltőkártyás csomagot szeretnél akkor igen.
Ha előfizu akkor ugy megtudod oldani ha lejárt egy év kilenc hónap hosszabítasz és akkor csak telót kapsz kártya marad.
Új előfizunál mindenképpen kapsz kártyát.
Ha jobban belegondolsz a cég szolgáltató és nem "GSM üzlet".
A szolgáltató legszivesebben nem is árulna készüléket, csak ugye nagyon kevés százalék aki csak szolgáltatást venne,így kénytelen árulni készüléket is hogy igényeld a szolgáltatást. -
Csapi007
veterán
Hy
Ha már van egy kártyám és új telót akarok venni akkor az új telóhoz muszáj megvenni a kártyát is?
Voda weblapján nem találtam erre infót. -
oilver1
tag
válasz
Viktor0610 #5259 üzenetére
Dánke sőn! Akkor megkérdezem azt is, hogy egyáltalán vehetek új telefont egyéves hűség után? (két éves a hűségidőm, ebből egy telt le fél éve).
-
-
válasz
oilver1 #5258 üzenetére
Amennyiben átváltasz valamelyik D kategóriás tarifacsomagra, és egy évig nem váltasz arról el, illetve az előfiozetésed nem mondod fel két éven át, megveheted az igen kedvező D árkategóriában a választott telefont.
(D kategóriás tarifacsomagok: Vodafone Fix 12000 Vodafone Fix 15000 Üzleti FIX 10000 Üzleti FIX 12500 Üzleti FIX 15000 Üzleti FIX 30000 Üzleti FIX 50000 Európa tarifa Vodafone Presztízs Vodafone Presztízs Fix Vodafone Internet 10G6 Vodafone Multimédia 15000 Vodafone Multimédia 15000 onnet )
-
oilver1
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés:
Voda saját ajánlatra kidobott egy olyat, hogy ha a 2 évből eltelt 1, akkor vehetek akciósan készüléket, csak alá kell írnom még egy év hűségidőt - és valami ilyesmik voltak, hogy D kategóriás készülékek 1 fointért meg ilyenek. Ez most mi a manó??? Mert naná, hogy se az ászf-ben sem sehol nem találok erre vonatkozó passzust, és ügyfélszolin sem mondják el érthetően... -
cafat
aktív tag
Üdv!
Februárban jár le a 2éves hűségnyilatkozatom és az lenne a kérdésem hogy akkor már most vehetek e előfizetéses áron új telefont új szerződéskötés nélkül, csak a jelenlegi meghosszabbításával? Sony Ericsson P1i-et szeretnék venni vajon érdemes-e várnom hogy hátha leakciózzák? Vajon meddig kapható még ez a készülék a vodafone-nál? Nem szeretnék róla lecsúszni ezért ha már nemsokáig akkor inkább megveszem most. -
Chris21
csendes tag
Sziasztok!
Valaki légyszi mondja meg, hogy hogyan lehet a vitamax city tarifára átváltani! Milyen kódot kell elküldeni a 1270-re? -
tothm
őstag
Sziasztok! Valakinek már megjött a vodás ingyen sim kártya? Üdv!
-
okib4100
aktív tag
válasz
VINIKOR #5242 üzenetére
T-nél van 4GB 4e-ért. Az azért már közel van a megadott határhoz. Amúgy meg jó ideig még nem lesz a vezetékes net alternatívája a mobil, mégpedig egyfelől a ping idők miatt, másfelől pedig nem lehet hatékonyan megoldani, h adott körzetben nagy számú user egyszerre intenzíven használja a hálót. Ezért vannak a P2P tiltások is többek között
Ehhez jó eséllyel tech váltásra lesz szükség. -
lancika
tag
válasz
unknownuser #5238 üzenetére
Érdekes. Megkérdezem máshol is.
Még valami. Ez csak E220-as modemmel vásárolható? Mert ilyet akart nekem adni,-bár a leírásban ez se szerepel- de nekem usb stickes jobb lenne. -
unknownuser
tag
válasz
lancika #5237 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen kritérium. Egyszerűen még nem tájékozatták az üzletet az új akcióról. Mikor elkezdték az ajándék simeket osztogatni, akkor felhívtam üfsz-ot, hogy ha kérek ilyet, akkor ennek van-e valami kötelezettsége? Ekkor magyarázta, hogy ez ilyen flottás előfiztésekhez van.
Mondogattam neki, hogy ez bizti nem az. Kérdezte, hogy akkor hol láttam ezt az akciót? Mondom a honlap főoldaláról rögtön odajut. Megnézte, körbekérdezte az ottlevő többi üfsz-ost, és végül megmondta, hogy erről nekik senki sem szólt, de most kérnek tájékoztatást.
Gondolom instantnettel is ez a helyzet.
-
lancika
tag
Itt van ez az új Vitamax instant net.
Márkaüzletben azt mondták rendelkeznem kell egy 1 gigás használattal havonta és akkor kapok 50 megát ingyen. A honlapot többször átolvastam, de ott nem találtam ezt a kritériumot. Akkor most hogy is van ez?
-
unknownuser
tag
válasz
Viktor0610 #5235 üzenetére
Feltöltőkártyás vagyok. Akkor ennek örülök, holnap sztem be is megyek akkor valamelyik üzletbe, és átíratom. Köszi a segítségeteket.
(viszont azt még mindig nem értem, hogy ezt miért nem tüntetik fel a honlapon)
-
válasz
unknownuser #5234 üzenetére
Mégegyszer.
Előfizetéses számot nem írhatsz át díjmentesen, csak elhalálozás, cégformaváltozás és magánszemély<->egyénivállalkozó esetén, feltöltőkártyásat viszont igen.
Amennyiben előfizetéses számod van, 4500 Ft az átírási költség.
-
unknownuser
tag
válasz
Viktor0610 #5232 üzenetére
Ez tuti? Mert itt ilyen ingyenességről említést sem tesznek.
-
lomha lepke
tag
A Vodánál cégek esetében van az, hogy ha olyan gazdasági társaság nevére íratják az előfizetéses számot, amelynek nincs még Vodával havidíjas szerződése, akkor +10000 Ft-ot kell fizetni.
De ahogy a hozzászólásokat nézem, még ezzel együtt is a legolcsóbb.
-
válasz
unknownuser #5228 üzenetére
Ennek jobb helye lett volna a Pannon topikban, de válaszolok itt.
Amennyiben feltöltőkártyás vagy, a kártya PIN-kódját tudod, és szám a helyszínen megcsörgethető, díjmentesen a nevedre irathatod, viszont előfizetéses számnál valóban ennyi az átírási díj.
"Pannonnál előfizunál, ha nem közvetlen hozzátartozóra íratják át, akkor 19200 HUF"
Ez valóban így volt, de két eset lehetséges. Vagy eltörölték, vagy a bolt vezetője csökkentheti a díjat 4500 Ft-ra.
A lényeg, ennyit nem fizetsz semmiképp'. -
Studi22
aktív tag
válasz
lomha lepke #5229 üzenetére
Ezen nem kell meglepődni, magentánál 6 rongy per sim előfizunál.
-
lomha lepke
tag
válasz
unknownuser #5228 üzenetére
Ebben az esetben nincs más megoldás.
Bár ez a 4500 Ft kicsit sok. A Vodánál magánszemélyeknek előfizetéses számnál 2500 Ft, vitamaxos számnál 1000 Ft az átírás díja.
A számhordozás ingyenes.
-
unknownuser
tag
Hali!
Én a pannontól szeretnék áthordozni egy számot az ajándékba kapott vodás simre. A problémám az, hogy a pannonnál az előfizetői szerződés nem az én nevemen van. Üfsz azt mondta, hogy ebben az esetben csak úgy tudom áthordozni a számot, ha a pannonnál a saját nevemre íratom. (ami ahogy látom most 4500 HUF, pedig szerintem régebben ez ingyé volt) Esetleg ti tudtok valami más megoldást, ahogy olcsóbban meg lehetne úszni a dolgot? Illetve ha mégis átíratom a pannonnál a számot, akkor utána a számhordozásért már ugye nem kell újra fizetni?
-
VINIKOR
senior tag
válasz
motogirl #5212 üzenetére
Telefonhoz miért nem adják ezt a tarifát?15000Ft-ért vennem kell egy semmi másra nem használható USB-s kütyüt. Nem értem! Szolgáltatónak is jobban megéri a telefonos mobilnet, mert még telefonálni is lehet a készülékkel.
De 250 MB is kevés. Pedig az lenne a cél hogy versenytársa legyen idővel a vezetékes internetnek (mennyiségbe is).Ma csak a telefonon neteztem. Megnéztem az origót néhányszor és 30 MB forgalmat csináltam. Ez a 100 MB 1500 Ft-ért használhatatlan szolgáltatás.
Légyszi dolgozzatok ezen a mobilneten mert ez még nem oké!!! Pedig nagyon jó dolog lenne!!!!
-
Micuir_M
tag
válasz
grafikus17 #5216 üzenetére
Nekem Bónusz Szimplám van, folyamatosan hűség nélkül. A fő számomon B kategóriás készülékvásárlás (kb. 7.000.-ret költök havonta). Viszont hétvégén gyakorlatilag nem beszélek, erre felajánlották a hétvégi perceket.
És a Kenguru opciót, ami semmire sem jó nekem.
Vodafone Basic, fél havidíjjal, még 1,5 év hűséggel: Hétvégi percek opció és semmi több.
A Bónusz párjával nem tudtam belépni, 3 kísérlet után sem.
Az ötlet szerintem jó, de tényleg nem ártana, ha a telefonálási szokásaimat figyelembe vennék, mert akkor valami csúcsidős díjcsökkentő csomagot ajánlhatnának.
-
ottoyes
senior tag
válasz
grafikus17 #5219 üzenetére
2000. Augusztusa szerepel dátumként a szerződésen..
-
wwhy
veterán
válasz
hűségért cserébe A kategóri
-
ottoyes
senior tag
Na!....megy ez,kérem..ezt volt pofája írni nekem:
Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk! Kérjük aktuális ajánlataidért látogass vissza később!
-
ottoyes
senior tag
válasz
86-szor beírtam az SMS-ben kapott kódot,de hibát jelez...és nem enged tovább...
-
grafikus17
senior tag
Nem tudom láttátok-e már a "Te ajánlatod" linket a fő oldalon fenn?
Lehet nekem új csak. Bár az online boltról sem írt még senki, hogy lehet végre vitamxokat rendelni.
Szóval 2 hónapja vettem egy C702-est "C" kategóriában. Örültem mint majom a farkának. Most beléptem a A te ajánlatod link
-re és azt közli velem, hogy mivel régóta hűséges efi vagyok "D" kategóriában vásárolhatok.csak kicsit későn tudtam meg. Bár akkor még a régi honlap volt, és személyesen is csak a C kategóriát ajánlottak fel.
Megnéznétek Ti is hogy nektek mit ajánl fel? Csak úgy kiváncsiságból, hát ha valakinek még meglepetést szerez. -
okib4100
aktív tag
válasz
fateless #5213 üzenetére
A saját topicjában meg orrba-szájba anyázzák.
Pedig ha csak keveset használja valaki akkor 500 MB-t ad 2000-ért ugyanúgy mint a pannon, de havidíj és hűség nélkül. Az azért már laptop mellé is jó ha valaki csak néha napján webezik. Azt kellene tudni, hogy pl. Bp-en mennyire jó a lefedettség, mert w910i-vel ha csak telefonról neteztem akkor otthon (ÉNy-Budapest) nem állt át HSDPA-ra, csak akkor ha a telefont rákötöttem a gépre. -
VINIKOR
senior tag
Ja és még annyi, hogy az akciós Sony Ericsson K770i-ben nagyon bonyolult beállítani a 3G-t. Adatfiókok meg profilok átírása. Vodafonos eladó fél órát bütykölte és végül a Sony Ericsson ügyfélszolgálata segített. Kizárt hogy egy átlag otthonyi felhasználó meg tudja oldani. Sok bejgli és
várható.
-
VINIKOR
senior tag
válasz
Studi22 #5205 üzenetére
Miért veszteséges a 3G mobilnet? A kábeles internet hogy tud nyereséges lenni? Pedig ott kábelt kell kiépíteni, modem, szerelők, ügyfélszolgálat stb. Így is megéri nekik.
Mobilszolgáltatónak jobban megérné hiszen a telefonálás mellett ugyanazzal az aparátussal müködtetné a netet is. De jobban el kellene terjednie. Csak az a gond, hogy drága készülékekben van a 3G és kicsi az 3000 Ft/1GB. Ezen kellene dolgozni, hogy többen használják és megérje használni akár a kábeles szélessáv alternativájaként is.
-
VINIKOR
senior tag
Kipróbáltam a Vitamax-os internetet. 1500 Ft 100MB. Kb 2 óra 50 perc-et neteztem csak híroldalakat néztem és egy HVG-s hírvideót. 62 MB az össz forgalmam. Még nagyon kevés ez a 100 MB. Pedig nagyon jó lenne. Nem kell kábelekkel, wifi-routerekkel vacakolni.
Simán 1GB-ot lehetne adni ennyi pénzért. Az se tartana szinte semmeddig.
-
bodom87
tag
üdv!
valaki megmondaná, hogy milyen percdíjak voltak eddig a feltöltőkártyás csomagokban?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest