- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Evita85
tag
válasz
motogirl #3107 üzenetére
Szerencsére multkor sikerült gyorsan megoldani a névátirást. Akkor ezek szerint a telefonnak az ÉN nevemen kell hogy legyen?
S azt esetleg megtudhatom hogy a számhordozás szerződés megkötése után mennyi idő után lehet ujra számot hordozni? Nincs olyan hogy esetleg egy hónap vagy bármi?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát:DD :DD
Mondjuk ugyse előfizusra mennék.... Hanem kártyásra... Van olyan esetleg hogy esetleg minimum egy hónap után lehet csak?
-
Evita85
tag
Köszönöm szépen a választ. Arra gondoltunk hogy még esetleg az lehet a probléma, hogy a szerződés nem az én nevemen van. Lehet hogy ez lesz ez a számhordozás.
Akkor azt kérdezném, hogyha nem lehet csak uj szerződéssel, akkor miért irják az oldalukon a következőket:A VitaMAX sCOOL, VitaMAX Határon Túl, VitaMAX City, VitaMAX Joker, VitaMAX Joker Plusz, VitaMAX Uno, VitaMAX Uno Plusz és VitaMAX Duo csomagokra lehet váltani (bármely VitaMAX tarifáról).
S nekem elvileg Uno van, mint alapcsomag és az szerintem beletartozik a bármely "Vitamax csomagból" kategoriába. (Még az a szerencse, hogy ingyenes a tarifacsomagváltás.)
-
Evita85
tag
Sziasztok! Problémám adodott és sajnos nem tudom mit tegyek!!!
Már vagy 4 éve előfizetéses vagyok (voltam) vettünk közben hűségnyilatkozattal telefont. Eddig oké. Közben kaptam egy új készüléket másik szolgáltatótól amihez családi csomaggal előfizetéses lettem. A hűségnyilatkozatom lejárt, nem akartam előfizus lenni tovább, ugy döntöttünk átmegyek Vitamax SCOOL-ra. Bementünk az üzletbe hogy mégis legyen róla papir, meg talán gyorsabb mint telefonon..
Másfél órát vártunk mire sorra kerültünk. Mondtuk hogy ez a helyzet, hogy át akarok menni erre a csomagra.Rendben van. kb 15 perc alatt megvolt a szerződés módositás.,
Ezután megkaptam az uj sim-et és beraktuk majd feltöltöttük a 3000 forintos egyenleggel.
Elküldtem az SMS-t hogy a Scool legyen az uj csomagom. Visszajön fél óra mulva az sms, hogy sajnos nem lehet váltani.
Mondom oké, felhivom őket hátha sikerül. Elöször fél órát vártam. Feladtam.
Most megpróbáltam ujra.Most sikerült 2 perc után beszélnem valakivel. Elmondtam mi a probléma... Mondja hát igen sajnos ez csak Uj kártyásként lehet. De akkor miért nem irják oda. Mert mindenki ezt a számom ismeri, nem szeretnék uj számot. S van diákigazolványom is. Az üzletben meg mondták hogy minden további nélkül 48 óra mulva lehet váltani.
Kijöttünk az üzletből az anyummal. 20 perc mulva hivtak hogy biztosan váltani szeretnék, hogy ajánljanak jobb csomagot csak maradjak előfizetéses. 30%-kal olcsobban beszélhetek meg olcsobb a haidij meg minden. Mondom igen, mert más csökkentek a számláim, de még átgondoljuk. Másnap visszahivtak. Mondom 100%!!! Döntöttünk. Átmegyek kártyásra. Beraktuuk és most itt állok hogy milyen csomagom legyen, mert 600forintot nem akarok wapra költeni és ez bőven elegendő lenne. a csomagban levő 2 MB.Ne haragudjatok hogy regényt irtam, de igy jártam. S nem szeretném hogy más is igy járjon. S igy elveszett a kedvezmény, meg minden...
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest