Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
PSP lett a vége.
kapott hozzá 3db. mászkálós játékot. Semmi fröcsögő vér meg ilyesmi.
Mindenkinek köszönet a segítségért és a válaszokért.
Lehet, hogy még majd jövök a láma kérdéseimmel.
Még talán annyi, ha tudna dobni valaki egy linket magyar használati útmutatóra, azt megköszönném
-
buherka
addikt
válasz
Psychonaut #7086 üzenetére
Most mennek délben a Konzol Stúdióba...mondtam, hogy nézzék meg mind a kettőt és aztán döntsön a gyerek.
Már a PSP is tetszik neki...főleg hogy jó olcsó lesz hozzá a játékAzért ez is döntő tud lenni.
-
buherka
addikt
válasz
Psychonaut #7082 üzenetére
Ez a válasz is megfontolandó.
Mondjuk a kissrácnak pont a Mortal Kombat tetszett, mert pont azt látta.
Azért ez meg nem éppen kiscicás/mario játék ugye.Szeretne autós + foci játékokkal is játszani, mert azok is bejönnek neki.
Talán az irányítás jobb lehet a PSP-vel. -
buherka
addikt
válasz
gege71.hu #7080 üzenetére
Holnap reggel találkozom vele és megbeszéljük a dolgot, mert a kicsi fiának a DSI tetszik...persze még PSP-t nem látott.
Pont én is ilyen Fifa játékot próbáltam ki a PSP-n...állat volt. Egész jól el lehet vele szórakozni.
Néztem, hogy pl. a DSI-n nincs is ilyen joy szerű irányító, csak a z a + alakú.
Szóval így nem is tudom, hogy mennyire lehet a játékot irányítani.Azért köszi a választ
-
buherka
addikt
Hmmm...akkor volt azért némi sejtésem a dologról.
Azért jöhetnek még tippek.
-
buherka
addikt
Sziasztok Guruk...
Nagy dilemmában van az ügyvéd ismerősöm.
A csemetéjének (8 éves) szeretne venni egy kézi konzolt. PSP-t vagy Nintendo DSI-t.
Most azt nem tudja, hogy melyik legyen???
Én már kinőttem ezekből a konzolos dolgokból, még utoljára PS2-őm volt, vagy 6 éve.
Szóval le vagyok maradva ilyen téren, mint a borravaló.Adjatok tippet, hogy melyiket vegye meg.
Én mondjuk a PSP-re szavazok, mert talán nagyobb a támogatottsága játék téren, mert ugye főleg erre lenne használva.
Nekem a Nontendo DSI egyáltalán nem tetszik, nagyon old school kinézete van.
No de ez az én véleményem...de rátok jobban hallgatok.Kösz a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest