- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
forceberg #73172 üzenetére
Rohadt drága az egy Clioért....
Kombi szerintem a Megane miatt maradt ki. Benzines fap meg sokkal többet bír, kevesebb kormot kell benyelnie és sokkal hamarabb melegszik, magasabb hőmérsékleten dolgozik, szerintem ezek élettartamot is kibírhatnak, ha nem lesz olajzabálós a konstrukció és okádja bele vagy önti a jónép a 10W40-et.... Majd lesz más ami tönkremegy benne... -
rob210
Topikgazda
válasz
Mert túl nagy konkurencia volt a meganenak.
Pont azért, mert egy kisebb család 4 fő kényelmesen elfért benne.A benzinesnél nincs annyi megfogni való, 2x / 3x tovább bírják mint a dieselé.
A kettőstömegűre is igaz ez , kisebb a remegés rántás.
Persze észnélkül minden tönkre tehető.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Szerintem pont azért amit te is említesz. Megane vevőket buktak a clio grandtour miatt. Akinek kell a csomagtér vegyen Meganet elven kimaradt az új clioból a kombi.
Mikor ajánlatot kértem, akkor mondta is az értékesítő, hogy idén erősíteni akarják a Megane eladásokat, mert nem nagyon megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged