- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
breetai
üzenetére
a márkásabb memóknál/ kingmax, kingston, corsair/ az SPD azt jelenti, hogy a gyártó azokkal a beállitásokkal garantálja a hibamentes müködést, ha belepiszkálsz, lehet szerencséd lessz. de álltalában a márkás cuccoknál nem igazán fog bevállni a tuning. Én is eladtam a corsair ramomat, mert nem ment 215 fölé bármit csináltam vele. a Hynix d43-al ugyan ez volt a helyzet.
DE ez csak az én tapasztalatom. -
Gabeszku
senior tag
válasz
breetai
üzenetére
Nem törvényszrű még azonos tipusok közt sem, hogy kibírják ezt az értéket. ki kell fogni. haverom kinkmaxjai 400on 3-4-4-8-al mennek, ezek alatt meg teljesen instabil a rendszer. szal kaki.
elvileg fesz emeléssel i lehet csikarni alacsonyabb időzítést is, ám ez megintcsak nem törvényszerűség. Valamelyik modulnál beválik, valamelyiknél nem. Serencse dolga. 2.8V fölé nem merném emelni a feszt egy kommersz ''ócsó'' ramon, amin még borda sincs, nehogy véletlenül lefüstöljön az időzítések állítgatása, és a teljesítmény hajhászás miatt nem ér meg ennyi rizikót. Valszeg nektek nem volt szerencsétek, azért nem bírjátok kihozni belőle ezt a ''kraftot''. -
-
Gabeszku
senior tag
válasz
breetai
üzenetére
nekem 400as 466ot megy 2.5-3-3-8 on és 500at 3-3-3-8-on
nem értelek. nem olyan kicsit azok az értékek. egy jó 400as simán viszi a 2.5-3-3-5 öt 333-on. (jó ok bejátszik a szerencse is) . Gagyi ramot meg nem kell húzgálni, tesség venni komoly modulokat amik gyárilag olyanok (hyperx cl 2)
de szarból nem lehet várat építeni gondolom ezt elismered -
Gabeszku
senior tag
válasz
breetai
üzenetére
Nem egészen értem.... Szal a 333Mhz-s ramok a haverodnál nem mennek 400on azonos időzítéssel? Azon nincs csodálni való. Álltalában egy ''kommersz'' 400Mhz-s ram (kivéve Full haverom Kingmax-jait
) 3-3-3-8 as időzítéséssel megy, a jobbak (TCC4 stb) 2.5-3-3-8 on de azokat még lejebb is lehet vinni, kis szerencsével.
Azt tudnám tanácsolni, hogy a feszültséget ne állítsd, (csak ha tuningolni akarsz, de ezt nem montad) de az időzítéseket próbáld meg módosítani. Próbáld először a 3-3-3-8 at, majd teszteld. Ha nem hibázik 2.5-3-3-8 és így tovább. -
Gabeszku
senior tag
válasz
breetai
üzenetére
Ja állítsák csak, aztán majd csodálkoznak, ha nem idnul a gép. Azért mielőtt ilyen tanácsot adsz szerintem írd bele, hogy neked milyen memóriáid mennek ilyenen, mert ha kommersz 400as akkor az nem bírja, de ha GEIL ultra 400 az meg simán, szal érted?
(mondjuk engem nem zavar az ilyen ''nem indul a vas'' szindróma, mert tudom hol a clear cmos jumper meg a lapom auto-reset eli a húzás beállításokat ilyenkor
) -
sz.j
nagyúr
válasz
breetai
üzenetére
Az alábbi linken keresd meg a SuperTalent memót és klikkelj rá a ST PC3500-as vagy a chipjének a felíratára (Infineon C5).
Némi infót innét is tudsz ''meríteni''.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és csak 9900ft/db volt az ára. és ''csak'' Infineon modulok.