- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
breetai
aktív tag
válasz
Gabeszku
üzenetére
Kösz! De most megpróbálom parasztra (az én nyelvem) fordítani az elmondottakat:
Bár 3 különböző prociról van szó: P4, A XP, A 64 az ócsó Ram-nak is ''bírnia kéne'' a 2-3-3-5 -ös időzítést 400 MHz-en; és mindezt 2.8V-on.
Már csak azt kérdezném, hogy akkor haver A 64 754 2800+,Asus K8N cucca miért fagy rendszeresen? Hogy tehetnénk stabílabbá, akár ezekkel az időzítésekkel is?
Ill. azért megjegyezném, hogy én ebben az évben nem két gépet szereltem össze. Bár gondolom ti is szakik vagytok. Én azt tapasztaltam, hogy az újabban eladott ''ócsó'' modulok elég sz@rok. Az 512 MB-os modulok tényleg (NEM KAMUZOK) erre a 3-4-4-8, 3-3-3-8, és 3-3-3-7-es időzítésre álnak be. Én naívan azt hittem, hogy ez SPD oké, de lehet ezt finomhangólni. Mert ez arra van kitalálva, hogy minden mindenben működjön.... HÁT NEM EZEKBEN AZ ESETEKBEN! Az 512 cucc 3-3-3-7 -nél lejebb nem ment 400 MHz-en. Mondjuk a feszen nem állítottam, de így ez volt a vége. A Főnököm meg azt mondta, hogy ez így van mert a 256-os modulok kisebbek, ergó gyorsabbak. Az 512-eseknél meg már a 2.5 -ös CL is szép, hát még a 2 -es! Szerinte az 1024 MB-osok csak 3 -mas, vagy 4 -es CL-t tudnak. (De ezekkel neki sincs sok tapasztalata.)
Ez így igaz, vagy a mi ''ócsó'' cuccunk volt selejtes???
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő