- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Jones
tag
hi! szerintetek ez jó választás?
GEIL Black Dragon DDR2 RAM Dual Channel Kit
(2x1024MB), PC6400 800MHz, CL 4-4-4-12
3 év garancia
Tuning lenne de kb 900ig csak, A-data vitesta ami 6 ezerrel drágább de ugyanez a késleltetés meg minden az miben jobb?kösz -
T.Jones
tag
-
T.Jones
tag
Hello,melyik jobb : 1x 2GB 800MHz DDR-II RAM Geil (1 X 2GB)
vagy 3x 1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax?
előre is kösz -
T.Jones
tag
800ról 830on van,mert ennél magasabban már volt h elindult a gép de se kép se hang.időzitések 5-5-5-18,nem tom az jóe sztem nem,most tettem ujra a windowst nem rég és lassu a gép,játékok swappolnak,akadnak.1x1 gb,és ezaz h geilre semmit nem irtak csak ezt amit én is.és olyat lehet h 4x1 gb húzva?és az jobb mint 2x2 gb nem húzva?azt hallottam 4modult nem kezelnek olyan jól az alaplapok,konfigom le van irva nevemnél!köszi
-
T.Jones
tag
Hello,ebből szeretnék 2-t venni: 2GB 800MHz DDR-II RAM Geil (1 X 2GB)
Kérdésem: Mi a vélemény róla,bár sok adat nincs megadva,most 1gb A-data 800mhz-em van és nem vok vele megelégedve,lassú.
Ha most veszek 1x 2gb meg mondjuk 1 hónap mulva,akkor azok mennek-e dualba majd ,vagy csak a kit megy dualba?Geil mennyire húzható,jobb-e mint az A-data?Előre is köszi -
T.Jones
tag
Hi!van most egy 1gbos a-data 800mhzes modulom de ez nem megy 500as fsbvel,igy a kérdésem az h 1066os ram ugye megy 1000en is simán?és h inkább vegyek még 1 800ast vagy ezt adjam el és vegyek 1 1066ost meg majd még 1et?melyik modulok jól tuingolhatóak amik igy 10-15 körül vannak?előre is kösz
-
T.Jones
tag
Hi!tudom én h birja mert volt h annyin ment,csak akkor gyakran előfordult h bekapcsolásnál semmi kép,a dvd meghajtó meg pörgött mint állat,és semmi boot meg semmi,akkor ált csak cmos resettel indult be rendesen,ezért nem jó ha 900on megy,de akkor elvileg ez az antituningos megoldás lehetséges?mér nem ajánlod azt?sztem ez az a-data nem túl jó ram és más is mondta már h nem nagyon lehet huzni bár nem tom ő mennyire értett hozzá,mindenesetre ez a feketeképernyős nem beindulás szerintem ezt igazolja.
-
T.Jones
tag
hi!Az alaplapom(ds3) a legkisebb fsb és mem aránya 2x,ehhez van 800mhz-s a-data ramom, az fsb most 415 a ram igy 830on megy,a kérdésem az h ha veszek 1066os ramot,és a szorzó marad 2x és az fsb mondjuk 450 akkor az a ram antituningolva 900on fog menni?mert ugy meg tudnám huzni jócskán a procimat ha ez igy müködik,és ha igy antituningolom az teljesitménybe nagyon lehuzza-e vagy h müködik ez,vki tud segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest