Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Powerbank topik
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoPeC
csendes tag
kipróbáltam
működik egymással a 2ram , de ha mar berakok 1 3.at akkor ugyanaz a kekhalalos dolog jon elo.. pedig az alaplap szerint birnia kene a 4 gigat..nem ertem -
PoPeC
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Eredetileg a konfigom egy EVGA nforce 680i SLI alaplap egy core 2 duo e6600al es benne 2bd kingmax 1GB 800 mhz memoria.
Namarmost vettem meg 2 giga ramot ugyanugy 2x1 GB kingmax 800mhz t es beleraktam a lapba es a windows toltesenle lefagyott a gep allandoan... utana eszrevettem hogy a regi memoriak 2 oldalasak az ujak viszont csak 1 oldalasak voltak megkerdeztem 1 ismerost es azt mondta ez lehet a problema ezert kicsereltem a memoriakat de kingmaxbol mar nem volt 2 oldalas csak kingstonbol tehat kaptam a nagykerben 2 db kingston 1gb 800mhzt amit beraktam az alaplapba es ugyanez a problema allt fennt sokszor mar bootolasnal befagyot... ha csak a 2db kingston van benn akkor tokeletesen mukodik a gep es akkor is ha a regiek vannak benne.. tehat kulon-kulon tokeletes de egyutt a 4gb tot hiaba jelzi kia bios es irja hogy memory pass 1ceruen allandoan kek halalt kapok windows toltesnel vagy lefagy.
Légyszives segitsen valaki mi lehet a problema oka es mit tehetek az ugy erdekeben hog menjen rendesen.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOMINATOR TITANIUM Fin Accessory Kit (Feles) INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Crucial Ballistix Red 2x16GB DDR4 3600MHz CL16 kit (garancia: Alza, 2030.11.02-ig)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest