-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én is pont ezzel a problémakörrel érkeztem ide. Kb ezeket kérdeztem volna így válaszként értékelve köszönöm azokat!
Viszont kérdésem még lenne:
-Mivel ez az első aktív géphasználóként megélt mem.gen.-váltásom így még afelől is érdeklődnék, hogy mennyire valószínű, hogy a 2011-es ramjaim mellé találok ma olyan helyettesítő ramokat, amik egy későbbi (2015+) új (persze ddr3-as) alaplapra váltákor az új lapon használhatóak lesznek együtt 12GB összmemóriaként??
(itt jön be a tapasztalat hiánya nálam, és megléte nálatok...)
Vagy érdemes inkább eladni a 2x2-est, mert kitudjamilesz?(meg feltettem volna azt is, hogy ha bejön a ddr4, akkor esélyes-e, hogy lesz-e multi-gen ramot támogató CPU és alaplap, de ez gondolom esélytelen... bár korábbról rémlik, hogy volt ilyesmi...)
-
blu79
addikt
Szia hát annyira még nincsenek a nyakunkon, bár nyártól lehet hogy jobban felkapottak lesznek, de játéknál biztos hogy egyelőre nem érzékelhető a különbség a ddr3és 4 között. Ár érték arányban biztos nem lesz megfizethető fél éven belül, egy ideig várni kell még hogy jó modulokat egy jó áron lehessen megvenni
DDR 4 egyelőre csak presztízs
-
codec
senior tag
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem nem. Attól is függ mit kell kitölteni az RMA-s doksiban, dehát értelemszerűen be kell írni mindent. Pl g.skilléknél ezeket kell beírni:
Original Invoice Number
Original Invoice Date:
Original Place of Purchase:Szóval megkérdezed az előző tulajt hol vette. Szerintem itt ilyesmire gondolnak, hogyha pl "Zolitó'..szekérrül lepottyant még tavaly, azt' olcsóért adta" esetre. Mert akkor lehet hamis is akár. Tehát nem hivatalos, lopott stb. De gondolom a tiéd nem az.
Megéri megpróbálni, ha visszaírnak hogy küld el, akkor már sínen vagy. Kb 2K szokott lenni a posta, viszont nem nyomonkövethető. A futár az drága, de le lehet követni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest