-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én is pont ezzel a problémakörrel érkeztem ide. Kb ezeket kérdeztem volna így válaszként értékelve köszönöm azokat!
Viszont kérdésem még lenne:
-Mivel ez az első aktív géphasználóként megélt mem.gen.-váltásom így még afelől is érdeklődnék, hogy mennyire valószínű, hogy a 2011-es ramjaim mellé találok ma olyan helyettesítő ramokat, amik egy későbbi (2015+) új (persze ddr3-as) alaplapra váltákor az új lapon használhatóak lesznek együtt 12GB összmemóriaként??
(itt jön be a tapasztalat hiánya nálam, és megléte nálatok...
)
Vagy érdemes inkább eladni a 2x2-est, mert kitudjamilesz?(meg feltettem volna azt is, hogy ha bejön a ddr4, akkor esélyes-e, hogy lesz-e multi-gen ramot támogató CPU és alaplap, de ez gondolom esélytelen... bár korábbról rémlik, hogy volt ilyesmi...)
-
blu79
addikt
Szia hát annyira még nincsenek a nyakunkon, bár nyártól lehet hogy jobban felkapottak lesznek, de játéknál biztos hogy egyelőre nem érzékelhető a különbség a ddr3és 4 között. Ár érték arányban biztos nem lesz megfizethető fél éven belül, egy ideig várni kell még hogy jó modulokat egy jó áron lehessen megvenni

DDR 4 egyelőre csak presztízs

-
codec
senior tag
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem nem. Attól is függ mit kell kitölteni az RMA-s doksiban, dehát értelemszerűen be kell írni mindent. Pl g.skilléknél ezeket kell beírni:
Original Invoice Number
Original Invoice Date:
Original Place of Purchase:Szóval megkérdezed az előző tulajt hol vette. Szerintem itt ilyesmire gondolnak, hogyha pl "Zolitó'..szekérrül lepottyant még tavaly, azt' olcsóért adta" esetre. Mert akkor lehet hamis is akár. Tehát nem hivatalos, lopott stb. De gondolom a tiéd nem az.
Megéri megpróbálni, ha visszaírnak hogy küld el, akkor már sínen vagy. Kb 2K szokott lenni a posta, viszont nem nyomonkövethető. A futár az drága, de le lehet követni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

, az már elég egy ideig, később rakhatsz még bele

fudi2002