- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
Citroware #50562 üzenetére
A ryzen-nel kapcsolatban én is úgy olvastam hogy dual channel-t tud.Ebben az esetben ha én lennék a helyedben akkor a 2x8-at választanám.Egyrészt mert csak 2 modullal "terheled" a memóriavezérlőt,másrészt pedig ha idővel kevésnek bizonyulna a 16gb ram akkor van lehetőséged bővíteni a másik két slottal.
Illetve memóriaigényesebb feladatoknál csak 2 modulból kell "összelegózni" az adatokat.Persze azt hogy melyik a gyorsabb megoldás nem tudom de szerintem annyira elenyésző a különbség (már ha van,mivel mindkét esetben dual channel) hogy kár vele számolni.Inkább a praktikum és a józan ész legyen a meghatározó a kérdésben.(vagy az árak
)
Itt van egy teszt a dual és quad teljesítményről.A sisoft sandrán kívül minden másban jelentéktelen a különbség.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- HBO Max
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest