Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz Pubszon #7818 üzenetére

Csak nem bírsz magaddal...:DDD
    No meg emberi hangon sem tudsz társalogni...hogy a kultúráról már ne is beszéljünk...:(

Mivel nem priviben kaptam, megosztanám a nagyérdeművel, milyen véleménnyel vagy rólam...nem mintha számítana bármit is...:C

Figyu, amugy nem én írtam, de mivel nem szóltam hozzád, nemhogy megbántottalak, lejárattalak mint te engem, ezért leírom rólad a véleményem. Látom te egy értelmifogytékos seggfej vagy.
    Te sajnos egy kis városi köcsög vagy, akit az annyáék elkényeztetnek és semmiért sem dolgoztál meg, mert anyádék megveszik mert huzod nekik azt a köcsög pofád és megkapod.
    Az hogy mi az a csirke... Ez elég szégyen ember léttedre, már ha az vagy.

Köszönjük kedves Pubszon...bár legközelebb akkor írj nekem, ha már bukás nélkül végignyomtad a nyolc általánost...különös tekintettel a magyar nyelvre...:K

• aijunior

csendes tag

válasz Pubszon #7818 üzenetére

Már ne haragudj Pubszon, de ha észrevetted volna én semmi sértőt nem mondtam rád. Mi az hogy pihenjek és gondolkozzak, nem tehetek róla hogy én nem vagyok olyan "szakavatott és okos" mint TE, de legközelebb válogasd meg a szavaidat, mert ha jól emlékszem én tisztelettudóan kérdeztem itt a fórumban, se rád se másra sértőt bántót nem mondtam. Vagy ha ez itt így megy akkor én kérek elnézést hogy becsöppentem a te elszállt világodba. Amúgy az az érdekes hogy daa-raa miért tudott normális választ adni. Lehet ő is kezdőnek néz, de mégis normálisan leírta mi van. Erről ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák