- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
winotto #66934 üzenetére
Nem mondom hogy tetszik, de kiábrándító a TX -en kívül nincs.
1.44V? Elég sok a 6800-hoz.Én ~1.17V-ot használok a 8000C36-hoz. De a TX együtt mozog a VDDQ-val, ami meg a VDD-vel.
150-210mV difi szokott lenni a TX és a VDDQ között. Ez működik magasabb feszeken is, de nálam pl. ez az alsó határ:1.17V - 1.38V - 1.44V
De megy magasabban is, 1.21V - 1.41V - 1.47V:Én törekszem megtalálni a legalsó pontot is, aztán majd döntök a visszapakolás mértékéről.
Ez itt pl egy léghűtéses oc, 1.17V - 1.38V - 1.44VTöbben teszteltük, nem extrém oc, így a léghűtés is megfelelő. De rengeteg a képen nem látható adat fixálva van.
Kicsit próbálgasd, eleinte szívás tudom. Ne add fel. De ez jobb lesz, egyedi minden, rá kell érezni.
Mivel az alap jedec jó, csakis a ddr5 vicceskedik. Az pedig vicces.Még vmi.:
Készíts egy 6400 CL 30 36 36-ot ha meguntad a kudarcokat. Hátha jobb kedvet ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest