Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

válasz arabus #66826 üzenetére

Köszönöm :R

Sok meló van még vele ...
    Sajnos az SPD-t nem tudom kiolvasni... próbáltam külső SDK-kkal de azok meg nem C# kompatibilisek... Aztán megpróbáltam C++ ból kiolvasni az 51x és 52x címeket (ezek általában az első két dimm slotok)

Aztán csináltam egy CRC errort az SPD ben a memórián... meg kellett vennem a taiphoon-t hogy vissza írjam az SPD-t mert kicsit brickeltem a drága memóriám SPD jét :DDD :DDD :DDD

De hát ilyen ez a fejlesztés... tesztelés közben beüthet néha a gebasz...

Most fullra le van tiltva az egész SPD olvasás... ezért látom csak a memória órajelét, azt is a Windows Task Managerből "lopja" ki magának a progi... hogy véletlenül se nyúljon olyan területekhez amikkel problémát lehetne okozni...

Szóval ezt még megkéne oldanom valahogy...

Aztán majd a stability rész is durva lesz... Bár könnyebb lesz már talán mint a benchmark rész...

Utána meg az összehasonlító rendszert amit a pókdián láthatsz, annak lesz egy beállítása... Hogy milyen rendszerhez szeretnéd a saját eredményedet hasonlítani.

Lehet majd DDR4 vs DDR5, meg intel vs amd, vagy csak 4000mt/s feletti ramok stb...
    Elég sok opciót akarok ott majd belőni, és egyszerre több filter is bekapcsolható lesz majd !

Ez akkor lesz majd a legjobb, ha a memória fő időzítéseit is kifogom tudni olvasni... És meglesz a stability rész is már a progiban... Mert a stabtesztnek majd lesz egy funkciója, hogy az eredményed mellé az adatbázisba validáltan fel lesz tüntetve, hogy stable !

És külön lehet majd csak stabil memória profilokkal is hasonlítgatni eredményeket, meg nem stabilokkal is...

Szóval majd ez lesz a végső cél... Akkor lesz kész :D Onnan már csak finomítgatok rajta...
    Lesz még Light és Dark UI (a Light ui egyébként már készen van, csak nincs hozzá kapcsoló)

:K

Új hozzászólás Aktív témák