Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

senior tag

válasz fudi2002 #66128 üzenetére

Nem veszem gonoszkodásnak. Béke van. ;)

Szép eredmények!
    Én is kicsit felidéztem ezzel a mostani "húzással" az ifjúkori sikeres átépítéseim (GeForce 4200Ti-ről =>4500Ti/4800Ti-re) hangulatát! ;]

Hűtésem: Én a korábban "kilóra vett"(eBay-es, valahonnan kimaradt) rendszerhűtő kis blowereimet
    ...rögzítettem a négyes memóriablokkban lévő két RAM közé(pont befér a fémrács nélkül). Ezért bár csak az egyik(belső) oldalát hűti közvetlenül a másik oldalra is átkanyarodó hűtőbordának, de az alapjárati 10 C-fok hőmérséklet-csökkenés nálam így is megvan(ahogy írtam is).
    A terhelés alatti helyzetnél ezeket az értékeket pontosan nem tudom, mert venti nélkül már a gyári frekvencián lefagyogatott(vagyis nincs meg az akkori C-érték), és-vagy újraindult. Voltak más okból elkapott terheléses értékek 1066MHz-en, azoknál volt 65 C-fok is, ahol még sikerült mérni ezt a venti nélküli értéket.
    Hűtéssel 55 C-fok fölé a kb 180%-os MHz-eken, 1866MHz-en terhelve sem megy. :DDD
    Szerverekben, az eredeti helyükön kapnak is folyamatosan hűtést az egész szerver-házon átmenő 200+ W-os max. ventikkel. :Y
    HPE ML350p szervernél konkrét értékek: 5x50W(max) ventik!!!
    Ehhez képest én az eredetileg 12V-os rendszer-hűtő blowereket visszavettem 5V-ra, így is elég közvetlenül közéjük téve ;) .
    Hangjuk így 5V-osan nincs is! :C :DDD

• fudi2002

Topikgazda

válasz fudi2002 #66128 üzenetére

Közben meglett a kezdet:
    [link]
    Szóval ilyen csodával 48fok
    Arctic p14-el kb 40-42 fok
    Vízzel 33 fok
    Trefi 131072-nél a corsair már időnként elvérzett. Szóval még akkor ki sem volt maxolva a Trefi.

Új hozzászólás Aktív témák